20-årig man våldtog ettårig flicka – kidnappade henne när föräldrarna sov

Flickan ska ha blivit kidnappad från föräldrarnas säng när de låg och sov.


En ettårig flicka ska ha blivit våldtagen av en 20-årig man. Mannen ska ha arbetat hos föräldrarna i Hyderabad i Indien, enligt polisen. Mannen ska ha kidnappat den ettåriga flickan från föräldrarnas säng runt midnatt och våldtagit henne.

Flickan fördes till sjukhus där hon nu behandlas och mannen ska nu vara anklagad för våldtäkt, rapporterar Times of India.

För några dagar sedan om en 11 månader gammal bebis som blev våldtagen av en 36-åriga man i Indien. Nyheter24 har pratat med Jonatan som arbetar för organisationen LoveNepal menar att händelserna märks av. Han befinner sig för tillfället inte i Indien men jobbar annars mycket där med att försöka frita flickor ur sexhandeln. Han menar att händelserna märks av.

– Folk pratar om det. Det står i nästan alla tidningar. Förra veckan var en mardröm med så många våldtäkter som skakade om landet. Indien är ju ett stort land men man får in 34 000 anmälda våldtäkter varje år, berättar Jonatan för Nyheter24.

Han säger att det inte bara är antalet våldtäkter som ökar utan att det även kommer nya sätt att tortera offren. Han berättar att i många fall bränner man flickans kropp eller hänger dem upp och ner i träd. Förra veckan våldtogs en 12-årig flicka, blev brutalt mördad och sedan slängd i floden.

Men den yngre generationen kvinnor har börjat resa sig. De värnar om sin frihet, sina kroppar och sina liv.

– Indiens regering har lyssnat och man jobbar nu intensivt med nya lagförslag för att förhindra alla dessa våldtäkter, säger Jonatan.

Du kan även ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Trump Media varnar för nakenblankning

Då höjer HBO Max priset, inför reklam och byter namn

I samband med att HBO Max byter namn till bara Max görs en rad förändringar. Exempelvis införs ett reklamabonnemang. För de som inte vill se reklam höjs avgiften rejält.

Støre möblerade om bland ministrar

Norges statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) har möblerat om i sin regering.

Tusentals bilar återkallas – fel på gaspedalen

Tesla återkallar 3 878 fordon av modellen cybertruck, deras eldrivna så kallade pickup.

Lyxfällan-Magnus: Så måste du lägga upp din budget under 2024

1 timme sedan
Magnus Hedberg är expert och programledare i Lyxfällan. Till Nyheter24 ger han sina mest värdefulla tips när det kommer till att lägga upp en budget, för att på bästa sätt få koll på sina slantar.

Flera personer knivskurna – området avspärrat av polis

1 timme sedan
Flera personer har hittats skadade utomhus i centrala Västerås, skriver polisen på sin hemsida.