Här ska pedofilen träffa en 14-årig flicka: "Var redo för sex"

Mannen chattar med vad han tror är en ung flicka för att ha sex. När de ska ses väntar någonting helt annat.


Under flera veckor kontaktar den äldre mannen en flicka på bara 14 år. Eller det är vad han tror, bakom den fejkade bilden av en ung flicka finns en man som avslöjar pedeofiler och lägger ut filmerna på nätet.

Mannen säger att han vill träffa ”flickan” efter skolan och ”hon” svarar att hon kommer ha skoluniform på sig. Mannen svarar att han kommer ha en röd tröja på sig och är lätt att känna igen.

Inför mötet frågar ”flickan” vad de ska göra när de ses, hon skriver att hon inte ”gjort så mycket”. Mannen säger då att han ska lära henne allt om sex och att hon ska vara redo för att ha sex med honom.


När mannen kommer till mötesplatsen väntar istället ”Coffs Coast Pedo Hunter” med sin kamera. När pedofilen blir konfronterad framför kameran vill han inte erkänna någonting alls, sen flyr han ut ur gallerian genom att bland annat hoppa över ett staket. "Coffs Coast Pedo Hunter" säger hela tiden till mannen att det finns bevis mot honom, att alla chattar finns sparade.

Den lokala polisen i New South Wales i Australien har sett filmen men säger i en kommentar att de har några fler bevis mot mannen. Samtidigt ber man allmänheten att lämna över såna här fall till polisen i stället för att ta lagen i egna händer, skriver The Sun.

Nyheter24 har vi flera tillfällen berättat om liknade "pedofiljägare", bland annat om kvinnorna som avslöjade en hemlös man som ville ha sex med en 11-årig flicka.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rekordmånga svenskar vill behålla kontanter i framtiden

1 timme sedan

Vinnaren av Drömvinsten på 101 miljoner är hittad – det ska han göra för pengarna

2 timmar sedan
Under lördagen vann en man Lottos Drömvinsten på drygt 101 miljoner kronor. Men han var länge eftersökt, då man inte visste vem han var. Men nu är vinnaren av Drömvinsten hittad. Här får du veta vad han ska göra med pengarna.

Lugnt på USA-börsen trots bankchefens uttalande

2 timmar sedan
Indexrörelserna på börsen i New York svängde kring nollan på tisdagen sedan Jerome Powell, chef för USA:s centralbank Federal Reserve, återigen varnat för att räntorna kan behöva hållas kvar på en högre nivå under en längre period.

Powell: Räntesänkningar dröjer i USA

2 timmar sedan
Det blir mer och mer osannolikt med en sänkning av den amerikanska styrräntan inom den närmaste tiden, enligt USA:s centralbankschef Jerome Powell.

Växjö: Polisen rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"Lastbil med släp i diket, Norra Åreda", skriver polisen på sin hemsida.

Rullstolsburen person dog – föll ner i pool på servicehus

3 timmar sedan
En rullstolsburen person föll ner i en pool på ett serviceboende i Västerås på julafton i fjol och avled ett par dagar senare. Nu har kommunen Lex Sarah-anmält händelsen.