Mannen har fortfarande krav på sig att kontakta polisen när det gäller sex.
Mannen har fortfarande krav på sig att kontakta polisen när det gäller sex. - Foto: BBC / TT

Han behöver inte längre ringa polisen ett dygn före sex – trots tankar om att strypa kvinnor

Det har också framkommit att mannen fantiserat om att strypa kvinnor till döds under sex.


Tidigare i år skrev flera medier, däribland Nyheter24, om en man i York, England, som måste ringa polisen 24 timmar innan han ska ha sex. Nu har nya uppgifter avslöjat mannens mörka fantasier.

Anledningen till att mannen behövde kontakta polisen var ett "riskabelt sexbeteende" till följd av sitt intresse för sadomasochism och fetischklubbar. Mannen friades tidigare från en misstänkt våldtäkt. Det var då som mannens intressen uppdagades för polisen.

Mannen, som heter John O'Neill och är 45 år, behöver inte längre ringa polisen 24 timmar innan, beslutade en domstol. Men mannen är inte fri från sin "sexual risk order", skriver brittiska Metro.

Mannen ska fortfarande kontakta polisen innan sex – men nu istället "så snabbt som det är praktiskt". Dessutom måste ytterligare en person vara med när mannen besöker läkare. Han får inte heller diskutera sina sadomasochistiska fantasier med vårdpersonal, skriver BBC.

I ett polisförhör ska John O'Neill pratat om att han brukar fantisera om att strypa en kvinna tills hon svimmar – och sedan tänka mycket på att faktiskt döda henne.

Läs också om en misstänkt 47-åring som tros ha hållit flera kvinnor i fångenskap i ett ödehus i Halmstad.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det bra med "sexual risk orders"?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Bohlin om kritiken: "Fick okej att höra av mig"

"Europa för beroende av krut från Kina"

Vapenproduktionen i Europa är alldeles för beroende av krutråvaror som nitrocellulosa från Kina, enligt Saabs vd Micael Johansson. Det utgör en risk för Europas säkerhet.

Ärkefienderna dämpade efter attack i Iran

Såväl Iran som Israel ligger fortfarande lågt kring fredagens förmodat israeliska attack mot mål i Iran. Det tolkas som en signal om att ärkefienderna tycks vara redo att förhindra en eskalering till ett storkrig i Mellanöstern – åtminstone för tillfället.

En del av Børsens mur har rasat

En bit av muren i byggnaden Børsen har rasat på lördagsmorgonen, uppger Jakob Vedsted Andersen vid räddningstjänsten på en pressträff.

Fritidshusmarknaden lyfter - kan komma bakslag

Förhoppningar om räntesänkningar har även fått fritidshusmarknaden att vakna till liv. Fler objekt har sålts och priserna har stigit den senaste tiden.

Var tredje ukrainare behöver psykosocialt stöd

Var tredje ukrainare är i behov av någon form av psykosocial hjälp, enligt Röda Korsets ukrainska generalsekreterare Maksym Dotsenko. Vi lever i kriget, följer det från morgon till kväll, säger han till TT under ett besök i Sverige.