Hon delar nu med sig av bilderna för att varna andra kvinnor.
Hon delar nu med sig av bilderna för att varna andra kvinnor.

Stephanie misshandlades brutalt av sin pojkvän – för att hon sa nej till sex

Stephanies pojkvän kunde inte hantera ett nej – och var nära att döda henne när hon sa nej till sex.


De här fruktansvärda bilderna visar Stephanie Littlewood, 32, från Leeds precis efter en fruktansvärd misshandel.

Facebook

Det började en kväll i april när hennes pojkvän, Wayne Hoban, 24, var full. Han blev fullkomligt vansinnig när hon sa att hon inte ville ha sex med honom. Han hade varit på “dåligt humör” hela kvällen, och hennes nej var tydligen mer än han kunde hantera.

Nu delar Stephanie med sig av bilderna på sitt sönderslagna ansikte i ett inlägg på Facebook. “I april slog min dåvarande partner Wayne Hoban nästan ihjäl mig”, skriver hon och berättar i detalj hur den fruktansvärda misshandeln gick till.

Facebook

Facebook

“Han slängde mig på golvet, satte sig gränsle över mig och tog strupgrepp så att jag inte kunde röra mig, och slog mig 40 eller 50 gånger”, berättar hon.

Hon skriver att hon till slut tappade medvetandet, men att han ändå fortsatte misshandeln.

Stephanie, som har en ettårig dotter, fick föras i ilfart till sjukhuset, och läkarna var oroliga att hon skulle få bestående hjärnskador av den vidriga misshandeln.

Pojkvännen hade slagit ut tre tänder och bröt hennes käke. Stephanie har, trots att misshandeln inträffade i april, fortfarande en blåtira eftersom ett blodkärl brast, skriver Daily Mail.

Facebook

Stephanie berättar att hon vill varna andra kvinnor genom att tala ut om händelsen. “Jag har ingenting att skämmas för – han är den som borde skämmas”, skriver hon.

Wayne Hoban dömdes till 16 månaders fängelse för misshandeln – vilket Stephanie tycker är alldeles för lite. Hon berättar att hon påminns om händelsen varje dag när hon borstar tänderna och ser sig själv i spegeln.

“Jag kommer fortfarande att lida när han går fri”, avslutar hon sitt inlägg.

Det är ju tyvärr inte första gången en man tar till våld för att att han inte får göra som han vill med en kvinna. Här kan du läsa om Tia som blev misshandlad av en kille för att hon inte ville bli ihop med honom. Läs också om mannen som spottade en sjuksköterska i ansiktet när hon försökte hjälpa honom.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde straffet blivit längre?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Stubb: Nato ny fas i vårt förhållande

Polisen i Värnamo rapporterar om trafikolycka

"Personbil i singelolycka på E4.", skriver polisen på sin hemsida.

Rapport om drönarattack mot USA-bas i Irak

Flygbasen Ain al-Asad i västra Irak attackerades med drönare under natten till tisdagen, meddelar en källa i det amerikanska försvaret till AP och AFP.

Pensionär? Då kan du få 1 100 kronor mer i plånboken

Höstbudgeten spås innehålla flera skattesänkningar. En grupp som kan få mer pengar i plånboken är de som fyllt 66 år.

Åklagare får prövning av HD för mediebilder

1 timme sedan
Åklagare som kräver att få ut upploppsbilder från Rosengård tagna av fotografer från flera svenska redaktioner beviljas prövningstillstånd av Högsta domstolen (HD).

Pensionär? Därför handlar du mindre hållbart än andra

1 timme sedan
Att vilja handla hållbara varor blir allt mer populärt. Men av de som värdesätter hållbara produkter är den äldre generationen mindre bra jämfört med andra åldersgrupper, visar en ny undersökning.