Mamman tar en överdos i leksaksaffären – 2-åring försöker väcka henne

Ambulanspersonalen ger kvinnan sprutor mot heroin samtidigt som det lilla barnet gråter och ropar på sin mamma.


Det här gör så ont att se. Att använda tunga droger är en väldigt självisk handling, speciellt när man har ett litet barn att ta hand om.

Klippet är inspelat i en leksaksaffär, det är inte klart exakt var den här butiken ligger men i klippet kan man höra personer prata spanska och amerikanska.

På golvet ligger en kvinna helt utslagen, det ser ut som hon fallit handlöst till golvet. Bredvid henne står en liten tjej, runt 2 år gammal, och håller kvinnans hand.

Det visar sig att det är en mor och dotter där på golvet i leksaksaffären. Mamman har tagit en överdos heroin och dottern gråter hejdlöst när hon försöker väcka sin mamma.

Personer runt om säger att de känner kvinnan och är alla chockade. Efter en stund kommer ambulanspersonal och hjälper kvinnan. Hur det gick sedan och hur det gick för det lilla barnet är oklart.

För ett tag sedan skrev Nyheter24 om ett liknade fall, där var det två föräldrar som tog en överdos i en bil och lämnade en liten pojke ensam kvar.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny DNA-metod kan identifiera brottsoffer

Oljepris upp efter rapporter om attack

Oljepriset steg inledningsvis med 3 procent efter uppgifterna om att Israel har attackerat mål i Iran. I Singapore noterades ett fat råolja, Brent, till runt 90 dollar på förmiddagen.

Här är hoten mot lägre ränta

1 timme sedan
Inflationen i Sverige är på väg ned och frågan tycks nu bara vara hur många räntesänkningar det blir i år. Men de kommande åren finns orosmoln som kan driva upp inflationen igen.

Kraftigt ned i Japan

1 timme sedan
Det var i huvudsak nedåt, rejält i Japan, för ledande börsindex i Asien i fredagens förmiddagshandel.

Man dömd till sju års fängelse för barnvåldtäkt

1 timme sedan
En man från en kommun norr om Stockholm har av Norrtälje tingsrätt dömts till sju och ett halvt års fängelse för bland annat grov våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.

Polisen rapporterar om stöld, Vimmerby

2 timmar sedan
"Inbrott i butik i centrala Vimmerby.", skriver polisen på sin hemsida.