Mannen beskriver sitt kärleksliv som icke-existerande. (Männen på bilden har inget med artikeln att göra)
1 av 3
Mannen beskriver sitt kärleksliv som icke-existerande. (Männen på bilden har inget med artikeln att göra) - Foto: TT
Han skriver att han varit med om en enda egen sexuell upplevelse.
2 av 3
Han skriver att han varit med om en enda egen sexuell upplevelse. - Foto: TT
Som ska ha slutat i katastrof.
3 av 3
Som ska ha slutat i katastrof. - Foto: TT

Man med mikropenis berättar: "Den ser ut som två russin på varandra"

"Hon fortsatte fråga 'är den inne?' under hela sexet". En anonym man har talat ut om hur livet med en mikropenis verkligen är.


Enligt den anonyma mannen som skrivit av sig om sin ångest och depression i Cosmopolitan så är de flesta mäns penisar längre än hans – när de är slaka.

I genomsnitt är de flesta amerikanska mäns penisar mellan sju och tio centimeter i slakt tillstånd, och mellan elva och 16 vid stånd.

Den anonyma skribenten skriver att hans egen penis är 2,5 centimeter när den är slak och 6,8 centimeter när han har stånd.

– Den är också väldigt tunn. Den ser ut som två russin ovanpå varandra när den är slak. När den blir större får den omkretsen av ungefär två ölkorvar.

Den 35-åriga mannen skriver också att han skäms över sin kropp och sin penis så till den grad att han inte har något kärleksliv över huvud taget.

Han berättar att han bara haft sex med en tjej en gång, för tolv år sedan, vilket slutade i total förnedring för honom. När han klädde av sig inför tjejen tittade hon bara på hans penis, fnissade och sade "okeeej".

När de sedan försökte ha sex trillade den hela tiden ur och kondomen gled bara av vilket mannen beskriver som fruktansvärt för honom. Och även de gånger då den faktiskt var inne frågade tjejen gång på gång "är den inne?".

– Varje gång hon frågade det ville jag bara dö. Jag försökte göra allt jag kunde för att hon skulle bli nöjd genom oralsex, men hon fick inte orgasm och verkade inte tycka om det alls.

Till sist hade tjejen bara rest sig upp och sagt att hon behövde ett glas vatten. De ska aldrig ha återvänt till sängen.

– Jag kan bara anta hur besviken och frustrerad hon kände sig. Det måste ha varit fruktansvärt, skiver han.

Några dagar senare gick mannen till hennes hus för att be om ursäkt och ge henne en ask choklad. Något som han ser tillbaka på och beskriver som "patetiskt".

– Vad tänkte jag? Hon hade haft sex med en ynklig ursäkt till man, men att det skulle vara värt det i slutänden om hon fick en ask choklad?

Han önskar nu att fler, både kvinnor och män, skulle kunna sluta håna små penisar. Både bland varandra, men även att media inte gör det till något man kan skratta åt.

Han skriver att han lider av både depression och ångest i hemlighet som en följd av att känna sig så oattraktiv och som någon "ingen vill ha".

– Vad jag ska göra åt mitt kärleksliv? Svaret är ingenting. Jag försöker fokusera mitt liv på annat, avslutar han sin text i Cosmopolitan.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Lily som gör intima porträtt av alla killar hon någonsin haft sex med – men det var nog inte på det sätt som killarna trodde de skulle bli ihågkomna.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du nöjd med din penis?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Person skjuten i jaktolycka i Surahammar

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.

Expresidenten Zuma stoppas från val i Sydafrika

Sydafrikas tidigare president Jacob Zuma har exkluderats från landets val i maj, meddelar valmyndigheten.

Femte person misstänkt för väskmordet

Ytterligare en person, en 27-årig kvinna, har häktats i sin utevaro misstänkt för inblandning i det så kallade väskmordet på Värmdö utanför Stockholm, rapporterar Smålandsposten.

Buss körde av bro i Sydafrika – 45 döda

1 timme sedan
45 personer har omkommit i en bussolycka i Sydafrika, enligt landets transportdepartement. Av bussens 46 passagerare överlevde bara en åttaårig flicka.