17-åriga Emilia anfölls av en grupp killar på väg hem.
17-åriga Emilia anfölls av en grupp killar på väg hem. - Foto: TT/Faksimil Facebook

17-åriga Emilia attackerades på vägen hem – skars från öra till mun

17-åriga Emilia attackerades av fyra killar när hon var på väg hem. Plötsligt skar en av killarna henne i ansiktet.


Det var i lördags som 17-åriga Emiia Erbs Jensen blev överfallen av fyra killar när hon var på väg hem i danska Fredericia, skriver BT.

Emilia gick på en stig när en av männen tog ett tag om hennes axel. I nästa stund höggs hon i kinden – från öra till mun. Emilia lyckades fly hem men händelsen har satt sina spår.

Emilias storasyster Marica Jensen, 20, skrev ett inlägg om händelsen på Facebook.

"Så tuff som Emilia är, tar hon tag i hans nacke med sina långa naglar och slår sig fri, så att hon kan springa iväg. Emilia kommer därefter till sin vän, som hjälper henne hem till oss" skrev Marica i inlägget.


Emilia är fortfarande chockad efter händelsen men försöker hålla huvudet högt. Samtidigt är hon förbannad.

De fyra killarna var helt okända för Emilia, och övergreppet ska ha varit helt omotiverat. Marica skrev inlägget på Facebook för att varna andra, eftersom många brukar gå stigen på väg hem från jobbet.

Hon förstår inte hur människor kan göra något sådant.

– Jag har inga ord, och jag blir så arg. Det kan inte vara på riktigt, att man inte kan få vara i fred. Man ska inte behöva vara rädd för att skicka ut sin lillasyster på natten.

Emilia är chockad efter händelsen men slapp som tur var att sys. Familjen har anmält händelsen till polisen som nu utreder ärendet, skriver BT.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter. Du kanske också vill läsa om att forskare har kommit fram till att parfym kan hjälpa till att lösa överfallsbrott.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tusentals bilar återkallas – fel på gaspedalen

Lyxfällan-Magnus: Så måste du lägga upp din budget under 2024

Magnus Hedberg är expert och programledare i Lyxfällan. Till Nyheter24 ger han sina mest värdefulla tips när det kommer till att lägga upp en budget, för att på bästa sätt få koll på sina slantar.

Flera personer knivskurna – området avspärrat av polis

Flera personer har hittats skadade utomhus i centrala Västerås, skriver polisen på sin hemsida.

Ändringen i pensionen får skarp kritik: "Orättvist"

Tjänstepensionen ska göras om, det föreslår riksdagens pensionsgrupp. Men två tunga pensionärsnamn riktar skarp kritik mot förslaget, som de menar kommer leda till större orättvisor mellan de rika och fattiga pensionärerna.

Samlade in till mördade Mikaels son: Risk för skattesmocka?

När 39-årige pappan Mikael dödades av gängkriminella i Skärholmen lämnades hans 12-årige son faderlös. För att hjälpa pojken påbörjades en insamling via poliskonstapeln Mustafa Panshiris privata swishkonto, som samlade in över en miljon kronor. Nu riskerar han dock en rejäl skattesmocka om han inte ser upp. – Jag var tvungen att göra något, säger Mustafa Panshiri till Nyheter24.

Armani svänger – börsnotering möjligt

Inför sin 90-årsdag öppnar den italienska modelegenden och miljardären Giorgio Armani för att det kan bli stora förändringar i modebolaget Armanis ägarstruktur när han avgår. En börsnotering kan inte uteslutas.