Pojken har själv utsatts för sexuella övergrepp under sin uppväxt. Barnet på bilden har inget med texten att göra.
1 av 2
Pojken har själv utsatts för sexuella övergrepp under sin uppväxt. Barnet på bilden har inget med texten att göra. - Foto: AP/TT Bild
En nioårig pojke våldtogs 15 gånger.
2 av 2
En nioårig pojke våldtogs 15 gånger. - Foto: AP/TT Bild

Han är Englands yngste våldtäktsman – våldtog sin kompis när de lekte

Offrets mamma upptäckte vad som pågick när de två pojkarna lekte ensamma.


En 11-årig pojke är Englands yngste, hittills kända, våldtäktsman. Detta efter att han erkänt att han har attackerat en nioåring 15 gånger, skriver brittiska Metro.

Offrets mamma upptäckte vad som pågick när hon hörde hur 11-åringen viskade över en elektronisk babymonitor i sones sovrum. Mamman gick då in i rummet och såg då att 11-åringen höll på att våldta hennes son.

Pojken har erkänt att han har våldtagit den nioåriga pojken 15 gånger, och har också erkänt att han har tagit på andra barn på sexuella sätt.

11-åringen har själv utsatts för sexuella övergrepp, och säger att han inte kan förklara sitt beteende.

– Förlåt, jag vet inte varför jag gjorde det, ska han ha sagt till offrets mamma.

Den våldtagna nioåringen har i polisförhör berättat att han våldtogs nästan varje gång de två pojkarna lekte. Han ska ha blivit uppmanad av 11-åringen att inte berätta om det för någon, skriver brittiska Metro.

Den misstänkte pojkens advokat Brett Chappell kallar fallet för tragiskt för alla inblandade. Han berättar också att pojken, som nu fyllt 12, erkände sina brott direkt och är mycket ångerfull.

Åklagaren anser att det finns risk för att pojken kommer att utveckla sin sexuella brottslighet, och tycker därför att straffet ska innebära frihetsberövning. Dock inte fängelse, på grund av pojkens låga ålder, skriver The Sun.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde barn kunna dömas till fängelse?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Israelisk militär: Över 200 dödade vid sjukhus

Anhöriga släppta efter markmord

De två anhöriga till den mordmisstänkta 17-åringen, som tidigare häktats misstänkta för grovt skyddande av brottsling, har nu släppts. Misstankarna kvarstår dock, rapporterar P4 Sjuhärad.

Polisens skarpa uppmaning till dig i påsk – det ska du tänka på

Påsken 2024 har anlänt vilket har fått polisen att gå ut med både varningar och starka uppmaningar till alla de som reser bort under påskhelgen. Du bör nämligen ta höjd för allt från hur du förebygger inbrott till hur du ska tänka om du går på fjällvandring.

Hyresvärd vill vräka par som inte sopsorterar: "Inte ute efter folk”

Ett par i Malmö kan vräkas efter att ha slarvat med sopsorteringen. I en intervju med Hem & Hyra säger hyresvärden att slarvet tyder på att det finns "en massa bråte" i lägenheten.

Oväntat liten ökning av tysk arbetslöshet

Arbetslösheten i Tyskland ökade med 4 000 personer i mars. Det var färre nya arbetslösa i EU:s största ekonomi än väntat. Snittprognosen bland analytiker låg på en ökning på 10 000 personer, enligt en sammanställning av prognoser gjord av Bloomberg.

FI: Banker dåliga på hållbart sparande

Investeringsrådgivare är dåliga på att hjälpa kunder som vill spara hållbart, anser Finansinspektionen (FI). Alla banker och företag som granskats uppvisar brister. De behöver informera på ett enkelt sätt, säger Axel Engström på Finansinspektionen om rådgivarna.