Efter det brutala mordet visade det unga paret ingen ånger.
1 av 2
Efter det brutala mordet visade det unga paret ingen ånger. - Foto: TT / Facebook
"Twilight".
2 av 2
"Twilight". - Foto: ALL OVER PRESS

Tonårspar hade sex och kollade på Twilight – efter det brutala mordet

Det hemska mordet har skakat om hela landet – och domstolen är oense om ett kommande straff.


Två tonåringar kollade på Twilight och hade sedan sex. Säga vad man vill om den filmen men det låter kanske inte som världens konstigaste grej.

AOP

När du får höra att det skedde kort efter att de tillsammans mördade en mamma och hennes dotter så ändras nog din uppfattning. Elizabeth Edwards, 49, och dottern Katie, 13, hittades döda i sina sängar i Lincolnshire i östra England tidigare i år.

Tidigare har flera minst sagt udda mord cirkulerat i media. Bland annat en pappa som mördade sin tvååriga dotter för att hon fick sådan uppmärksamhet när hon överlevde cancer.

Nyligen framträdde en tjej och en kille som är 14 år i rätten och killen berättade att de knivhuggit de båda offren i halsen, rakt in i stämbanden, medan de sov. Efter det frossade de i tekakor och glass medan Twilight rullade på tv:n – vilket senare ledde till sex.


Men varför? Jo, tjejen berättade inför rätten att de blev nyfikna på att mörda mamman för att se hur det kändes. En barnpsykolog som också talade inför rätten menade att det handlade om en "mental störning" som ledde till morden.

Där håller inte åklagaren med. Tydligen så var allt väldigt planerat från att de drog fram fyra knivar från väskan till att flickan viskar att den unga killen ska ta av sig skorna innan han går in för att mörda mamman. Det var den yngre flickan som var i en kontrollerande position, menar domstolen.

Barnpsykologen hävdar fortfarande att allt har med hennes psykologiska syndrom att göra. Åklagaren håller inte med då allt verkar planerat i minsta detalj: att ha sex, att bada för att bli av med blodet, att inte ångra sig, att kolla på Twilight, skriver Mirror.

Rättegången fortsätter och en dom kommer senare i vecka.

Läs också om pappan som fullföljde sin sjuka sexfantasi genom att låta sin son dö i en överhettad bil. Eller om mordet som hela avslöjade en fruktansvärd familjehemlighet.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Påven kysste kvinnliga interners fötter

Lite uppåt i Asien

Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.

Sydkorea sågar ryskt veto i FN

Sydkorea riktar skarp kritik mot Rysslands beslut att stoppa förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Journalist som rapporterade om Navanlyj gripen

1 timme sedan
Ryska myndigheter har gripit flera journalister runt om i landet under mars – bland dem en journalist som rapporterade om rättegångarna mot den ryske oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj i flera år, uppger organisationen Reportrar utan gränser.

Miljarder ska rädda kvar halvledarjätte

1 timme sedan
Den nederländska regeringen tänker satsa många miljarder för att försäkra sig om att globala företag som halvledarjätten ASML inte flyttar från landet.

SOHR: Många soldater dödade i Syrien

1 timme sedan
Minst 36 soldater ska ha dödats i israeliska räder mot Aleppo-provinsen i i norra Syrien på fredagen, uppger det brittiskbaserade Syriska människorättsobservatoriet (SOHR).