Och hon uppmanar alla att gå och testa sig.
Och hon uppmanar alla att gå och testa sig. - Foto: TT

Liten grop på bröstet kan vara tecken på bröstcancer

Det kan vara svårt att se, men om du har en liten grop på bröstet kan det vara ett tecken på cancer.


Bröstcancer är den vanligaste cancerformen bland kvinnor, och varje år drabbas tusentals av den fruktansvärda sjukdomen. Men genom att upptäcka cancern tidigt kan man rädda liv. Därför bestämde sig Claire Warner för att lägga upp en bild för att upplysa andra.

– Det här är en bild på mitt vänstra bröst. Det lila blåmärket kommer från min biopsi. Men den lilla gropen är ett ovanligt och okänt symptom för bröstcancer, skriver Claire i sitt Facebook-inlägg.

Bildkälla: Facebook

Inlägget skrevs redan i juli i år, men i och med att det nu är Breast Cancer Awareness Month världen över har det otroligt viktiga inlägget fått stor spridning igen.

Claire själv skriver att hon hoppas att hon är en av de lyckligt lottade som överlever den hemska sjukdomen, men hon uppmanar alla att gå och testa sig.

– Snälla, snälla, snälla gå och undersök er. Både män och kvinnor, och se till att era nära och kära går och testar sig. Om jag kan hjälpa en enda person kommer det vara värt att visa upp mitt bröst, skriver Claire på Facebook.

En som fick ett fruktansvärt besked nyligen var svenska Maja, 21. Läs mer om det här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du orolig över att få cancer?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Uppgifter: Kadyrov sjuk – Kreml letar arvtagare

Vinstlyft för Hemnet

1 timme sedan
Bostadsannonssajten Hemnet redovisar ett rörelseresultat på 99 miljoner kronor för årets första kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 68 miljoner under motsvarande kvartal ett år tidigare.

Stort vinstfall för JM

1 timme sedan
Bostadsbyggaren JM gjorde en rörelsevinst på 160 miljoner kronor för första kvartalet, ner från 417 miljoner samma period i fjol.

Polisen rapporterar om rattfylleri, Karlstad

1 timme sedan
"Misstänkt påverkad bilist stoppad på Färjestad", skriver polisen på sin hemsida.

Halverad vinst för Boliden

1 timme sedan
Gruvbolaget Boliden gjorde en rörelsevinst på 1 615 miljoner kronor för första kvartalet, jämfört med vinsten på 3 405 miljoner samma period i fjol.

Polisen i Hedemora rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En bilist har kört i diket på Brändas väg öster om Vikmanshyttan", skriver polisen på sin hemsida.