Hittade mystisk "köttbit" i sin soppa – vill nu skicka den på DNA-analys

Att ha ätit halva måltiden och sedan få upp den här köttbiten kan inte vara så kul.


Kvinnan från Ghana hade köpt med sig lite takeaway hem, men när hon kommit halvvägs genom måltiden upptäckte hon något som ingen skulle vilja hitta i sin mat.

Köttbiten som låg på botten av soppskålen var nämligen misstänkt lik en penis. Hon slutade genast äta av soppan, skriver Metro UK.

– Jag hade ätit allt annat kött i skålen och skulle bara avsluta med den största biten när jag upptäckte den underliga formen som liknade ett manligt könsorgan, berättar kvinnan för lokala medier.

Hennes bror rådde henne att ringa polisen och skicka in köttbiten på labbtest för att se till att et inte var en mänsklig penis.

– Min syster hade tänkt visa det för en vän som jobbar på labb, men personen sa att eftersom köttet är kokt kommer ett vanligt DNA-test inte kunna fastställa om köttbiten tillhör ett djur eller en människa, säger hon.

Hon har dock inte gett upp hoppet om att få veta vad köttbiten tillhört, så fram tills en dag då någon kanske kan svara på gåtan har hon sparat den i sin frys, skriver Metro UK.

Nyheter24 har tidigare skrivit om köttbiten som folk säger sig se något konstigt i och killen som räddade sin familj från en brand och sedan sprang in och räddade sin köttbit också.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
Mat
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du det är en penis?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

1 timme sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

1 timme sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

2 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

2 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

2 timmar sedan
En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.