Modellen sprutade in plast i rumpan – då började den ruttna

Den brasilianska modellen som brukade kallas Miss BumBum gjorde en skönhetsoperation som nästan kostade henne livet. Varning för starka bilder.


Rumpmodellen Andressa Urach, 28, hade en egen fanklubb och kallades för den vackraste kvinnan i hela Brasilien. Det gick till och med rykten om att hon haft en fling med Cristiano Ronaldo bara 48 timmar innan en fotbollsmatch. Men som så många andra var hon inte nöjd med sitt utseende ändå, skriver Daily Mail.

Därför valde hon att för fem år sedan besöka en svart skönhetsklinik för att förstora sin rumpa och sina lår – allt för att bli kurvigare. Hon injicerade blanda annat hydrogel som används för sårvård och PMMA som är en form av hydroplast. Allt verkade först ha gått bra och hon var nöjd med resultatet.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Men för ett år sedan började hon känna att hon hade ont i sitt ena ben. Stora, mörka märken började dyka upp på hennes lår. Det visade sig att hennes kropp inte absorberat hydrogelen och att PMMA:t lagt sig runt hennes muskler och gjorde så att vävnaden slutligen börjat ruttna inifrån.

Hon sökte hjälp och läkarna försökte genom operationer få bort ämnena hon injicerat. Men operationerna misslyckades. Slutligen gick Andressas kropp in i en en akut allergichock på grund av den allvarliga infektionen i benet. Chocken gjorde att hon var nära att dö då flera viktiga organ höll på att stänga ner.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Hon fick även stora ruttnande, hål benet. Och vid ett tillfälle var det nära att benet behövde amputeras. Och enligt Andressa själv så dog hon faktiskt en gång under behandlingen.

Efter månader på sjukhus verkade det dock bli bättre. Det som tog längst tid är läkeprocessen, eftersom den behövde ske naturligt.

Känsliga läsare varnas.

Klicka för att visa

Sedan den hemska historien har Andressa släppt en bok vid namn "Jag dog så jag kunde leva – mitt helvete av berömmelse, droger och prostitution". Hon har även konverterat till evangelist och vill bara att hennes 11-årige son Arthur ska kunna vara stolt över henne, skriver Daily Mail.

Nyheter24 har tidigare skrivit om andra galna plastikoperationer, bland annat om Camilla som opererade brösten men då började de lukta illa och "gegga", Henry som var beroende av att fylla sina läppar så till slut sprack de och tjejen som opererade in silikonbröst i rumpan.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du kunna göra en skönhetsoperation?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Uppgifter: Kadyrov sjuk – Kreml letar arvtagare

Polisen i Boden rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Singelolycka på Garnisindsgatan/Kyrkgatan i Bodens centrum.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Älvsbyn

1 timme sedan
"Larm om trafikolycka på riksväg 94/länsväg 356 i Älvsbyn.", skriver polisen på sin hemsida.

Vinstlyft för Hemnet

1 timme sedan
Bostadsannonssajten Hemnet redovisar ett rörelseresultat på 99 miljoner kronor för årets första kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 68 miljoner under motsvarande kvartal ett år tidigare.

Stort vinstfall för JM

1 timme sedan
Bostadsbyggaren JM gjorde en rörelsevinst på 160 miljoner kronor för första kvartalet, ner från 417 miljoner samma period i fjol.

Polisen rapporterar om rattfylleri, Karlstad

1 timme sedan
"Misstänkt påverkad bilist stoppad på Färjestad", skriver polisen på sin hemsida.