1 av 3
En ny sjuk realityserie börjar i Ryssland nästa år.
2 av 3
En ny sjuk realityserie börjar i Ryssland nästa år. - Foto: Game2: Winter
Räcker det inte med Hunger Games?
3 av 3
Räcker det inte med Hunger Games? - Foto: TT

Mord och våldtäkt – nästa år kommer realityserien där allt är tillåtet

I nio månader kommer 30 deltagare att kämpa för sina liv i den extrema vinterkylan i Sibirien.


Räcker det inte med att Hunger Games-filmerna finns? Tydligen inte, för nästa år börjar nämligen en riktigt sjuk realityserie i Ryssland.

I spelet ska alla brott vara "tillåtna" – så som slagsmål, våldtäkt och mord.

De 30 personerna som kommer att delta i Game2: Winter, som spelet heter, kommer under nio månader kämpa för att överleva bland både vargar och björnar i Sibiriens vildskog.

Som att det inte låter hemskt nog så kommer det ungefär att vara 40 grader kallt. När deltagarna börjar får de knivar för att kunna jaga fisk och mat.

"2 000 kameror, 900 hektar och 30 liv. Allt är tillåtet. Slagsmål, alkohol, mord, våldtäkt, rökning, vad som helst" lyder en annons enligt The Guardian.

Bildkälla: Game2: Winter

Men eftersom spelet utspelar sig i Ryssland så kommer ryska lagar fortfarande gälla. Så om en deltagare begår ett brott så grips personen av polisen.

Enligt den ryska miljonären och arrangören Yevgeny Pyatkovsky så kommer det inte att finnas något filmteam på plats, istället finns redan utplacerade kameror där Game2 kommer att utspela sig.

Pyatkovsky själv tror att serien kommer att locka till sig rika och riskfyllda personer som är sugna på en ny och extrem utmaning.

Enligt The Guardian kommer serien att kunna ses från och med den 24 juni nästa år. Personen som till slut står som segrare vinner flera miljoner kronor.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Man togs på Arlanda med väska full med pengar

Billström om Iran: "Tar fokus från Gaza"

I natt attackerades Iran av israeliska drönare, enligt israeliska och amerikanska medier. Källor beskriver det som ett anfall i liten skala riktat mot atomteknikcentret Isfahan. Uppgifterna är mycket allvarliga och oroande. Det är viktigt att undvika en eskalering, säger utrikesminister Tobias Billström.

Polisen i Finspång rapporterar om trafikolycka

"Trafikolycka med stulen bil.", skriver polisen på sin hemsida.

Kriminellt kapital värt miljoner stoppat

Kontanter och egendom värda över 17,5 miljoner kronor. Så lyder resultatet av polisens jakt på kriminellt kapital vid gränsövergångar i syd förra veckan.

Polisen i Sigtuna rapporterar om bedrägeri

"Tullpersonal på Arlanda anträffar en resenär med en större mängd kontanter i väskan.", skriver polisen på sin hemsida.

Expert om Iran-Israel: Möjligt att det lägger sig

Den förmodat israeliska attacken mot Iran verkar vara återhållsam och mer av en markering från Israel, enligt Mellanösternexperter. Det finns en möjlighet nu att det lägger sig, säger Isabell Schierenbeck om konflikten.