Jodies pojkvän kom hem full – hans ursäkt är det roligaste vi sett

När Jodie och hennes kille hade planerat en myskväll hemma kom han istället hem full, men hans sätt att ursäkta sig på gör att han garanterat är förlåten.


16-åriga Jodie Duncan från Scotland är tillsammans med 18-årige Kieron Cameron. Häromdagen skulle Jodie och Kieron ha en mysig hemmakväll eftersom Jodie ändå kände sig lite sjuk, skriver Buzzfeed News.

Kieron gick dock först på en födelsedagsfest hos sin kompis. Men på festen verkar det som att Kieron druckit en del för när han sedan kom hem på kvällen så var han, låt oss säga, rätt full.

Bildkälla: Twitter

Något som Jodie mest skrattade åt, men som Kieron verkade ta på allra största allvar. Han fick nämligen fruktansvärt dåligt samvete. Så han gjorde det man gör när man har dåligt samvete på fyllan – man skickar en massa meddelanden.

I Kierons fall var det med texen "R u angry at me", alltså "är du arg på mig?". Kieron hade dock inte bara skickat meddelanden, han hade även skickat ett presentkort till sminkbutiken Mac, även detta med texten "R u angry at me?"

Bildkälla: Twitter

– Jag gick ner för att hämta något att dricka och när jag kom upp till rummet igen blev jag förvånad när jag såg att han hade skickat meddelanden på varenda app vi har varandra på, och ännu mer förvånad över presentkortet, berättar Jodie för Buzzfeed News.

Bildkälla: Twitter

Jodie tyckte det hela var så pass komiskt att hon lade ut bilderna på Kierons desperata kontaktförsök på Twitter. Först var det bara för att ge hennes vänner ett gott skratt, men istället blev tweeten rejält viral.

Bildkälla: Twitter

Idag har den delats över 29 000 gånger. Många personer tycker det är gulligt av Kieron och flera personer kommenterar med #relationshipgoals eller att de också vill ha en partner som Kieron.

Jodie följde sedan upp tweeten med en bild på Kieron som sitter och gör sitt bästa för att rädda situationen genom att googla "hur blir man nykter fort", skriver Buzzfeed News.

Bildkälla: Twitter

Nyheter24 har tidigare skrivit om mannen som polisen trodde var död men det visade sig att han bara haft en lite vild utekväll och David som hade en minst sagt vild utekväll eftersom han vaknade i ett annat land.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du kommit hem full när du inte borde?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Attack mot militärbas i Irak

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

2 timmar sedan
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

3 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

3 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

3 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

igår 21:50
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.