"Mänskliga Ken-dockan" ska gå upp i vikt – för att sedan kunna fettsuga sig

Planen är att gå upp i vikt, enbart för att kunna göra fler fettsugningar. Operationerna har kostat honom över fyra miljoner kronor.


Rodrigo Alves, 33, har gjort sig känd över hela världen som mannen som vill vara en livs levande Ken-docka.

Han har redan lagt över fyra miljoner kronor på totalt hela 46 skönhetsoperationer i form av bland annat fettsugningar, sexpack-implantat och ett antal botoxinjektioner.

Han har även opererat bort hud mellan insidan av läppen och tandköttet, för att få ett bredare leende.

De allra flesta bilder visar dock en ganska gravallvarlig Rodrigo. Bildkälla: Instagram

Men de senaste månaderna har den utseendefixerade före detta flygvärden moffat i sig mängder av bakelser och godsaker, motsvarande runt 3 000 kalorier om dagen.

Planen har nämligen varit att gå upp närmare 13 kilo – som sedan ska fettsugas bort.

Onödig omständligt kan en tycka, men Rodrigo Alves gör det för att kunna stoppa tillbaka fettet in i kroppen igen. Närmare bestämt i rumpan.

Rumpan som den levande Ken-dockan Rodrigo Alves vill göra ännu fylligare. Bildkälla: Instagram

Fettet kommer att tas från ryggen, midjan och låren. Sedan sprutas det in igen i vaderna och bakdelen för att få dem att se mer "skulpterade" ut.

Ingreppet är inbokat i februari 2017. I samma veva ska han även genomföra sin åttonde näsoperation.

Planen är på sikt att inneha världsrekordet i antalet genomförda skönhetsoperationer och kroppsmodifikationer.

Rodrigo Alves medger att han knappast var född med det här utseendet, men att han har skapat det själv och att det är ett hårt jobb att upprätthålla sitt utseende.

– Genetiskt sett är jag egentligen fet och skallig, men inte längre tack vare hårimplantat och fettsugningar. Vanligtvis måste jag leva på en konstant strikt diet, säger Rodrigo i en intervju med Metro UK.

Rodrigo före och efter ett antal operationer. Bildkälla: Instagram

Men de senaste månaderna har han alltså kunnat äta lite vad som helst, inklusive choklad och bakelser, vilket han beskriver som en fantastisk upplevelse.

Det enda smolket i bägaren är att han inte längre kan komma i sina vanliga kläder. Han var till och med tvungen att tacka nej till en flott nyårsfest i helgen för att han inte hade bra några kläder att ta på sig, menar han.

Festsugen Rodrigo, innan den nya dieten bestående av 3 000 kalorier om dagen. Bildkälla: Instagram

Partyälskaren Rodrigo påstår att han betalar alla ingrepp själv, tack vare pengar som han tjänar genom bland annat tv-framträdanden, sponsorer och till viss del också pengar han har fått ärva.

– Jag kommer fortsätta att visa mina fans att allt i livet är möjligt och jag kommer fortsätta förnya mitt utseende och göra mig känd för mitt exotiska utseende och galna stil. Jag vill inte se ut som en vanlig person eller smälta in som vilken kille som helst. Jag vill se ung och perfekt ut för evigt, säger han till Metro UK.

Nyheter24 har tidigare skrivit om en av Rodrigo Alves operationer som slutade riktigt illa – hans näsa började nämligen att ruttna. Här kan du också läsa om Carly som spenderar 180 000 kronor varje år för att se ut som Barbie.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du ha spenderat 4MKR på något annat?
Tack för din röst!