Santana, 17, hittade sin dubbelgångare – sedan hittade hon fyra till

Santana sprang in i sin dubbelgångare på ett köpcenter, men när hon lade upp bilden på nätet så visade det sig att hon inte var den enda…


Det verkar som det blir vanligare och vanligare att folk hittar sina dubbelgångare, och det här med att du skulle vara unik känns inte lika säkert längre.

Någon som verkligen fick känna på det är 17-åriga Santana Gutierrez. När hon var ute och handlade i ett köpcenter sprang hon nämligen in i sin dubbelgångare Isobel, skriver Buzzfeed News.

Enligt Santana så var det många saker som behövde klaffa för att de skulle träffa varandra den dagen. För det första så var köpcentret där de träffades inte det som var närmast Santanas hem, hon hade åkt dit enbart för att det fanns en Apple-butik där.

Dessutom jobbade Isobel som värvare för Save The Children och gick fram till Santana och hennes kompis när de var i köpcentret.

– Jag kände mig dum för jag lyssnade inte på vad hon sade, allt jag kunde tänka på var "den här tjejen ser exakt ut som jag", berättar Santana för Buzzfeed News.

När hon sedan sa vad hon tänkte så visade det sig att Isobel tänkt exakt samma sak. De skrattade åt det och bytte kontaktinformation innan de tog en bild.

Det var först när Santana lade upp bilden på Twitter som det riktigt konstiga började. Tweeten blev viral och har idag fått över 20 000 delningar.

Men det dröjde inte länge innan en person som snubblade över bilden lade upp en bild på en annan tjej som såg ut som Santana.

Och då menar vi såg VERKLIGEN ut som Santana.

– Jag kändes riktigt mysko när jag såg bilden. Jag visade den till och med för min pappa för alla sa att "dina föräldrar har lite förklarande att göra", skrattar hon.

Men enligt Santanas föräldrar så finns det inget som helst släktskap med tjejen på bilden, även om det är svårt att tro.

Men det slutade inte där, för det dök upp en till bild på en tjej som var misstänkt lik Santana.

Andra såg likheter mellan tjejerna och kändisarna Samantha Boscarino och Auli’i Cravalho.

En person satte ihop alla bilderna så det går att jämföra dem, och visst är de rätt lika ändå?

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du träffat en dubbelgångare?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.

Polens president stoppar dagen efter-piller

Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.

Polisen i Oskarshamn rapporterar om trafikolycka

"En personbil kolliderar med ett rådjur på E22 i höjd med Oskarshamn.", skriver polisen på sin hemsida.

Ica-chefens svar på kundernas hårda kritik mot nya varan: ”Våga prova”

1 timme sedan
Ica har fått hård kritik efter lanseringen av den nya "hushållsfärsen". Nu svarar matjätten på kundernas negativa kommentarer.