Han flydde sedan skrattande från platsen.
1 av 4
Han flydde sedan skrattande från platsen. - Foto: Polisen/Pixabay
18-åringen sade att han hörde röster.
2 av 4
18-åringen sade att han hörde röster. - Foto: Polisen
Som sade åt honom att döda 15-åringen.
3 av 4
Som sade åt honom att döda 15-åringen. - Foto: TT
Han lämnade henne sedan att dö på en kyrkogård.
4 av 4
Han lämnade henne sedan att dö på en kyrkogård. - Foto: TT

Våldtog 15-årig flicka på kyrkogård – ristade in sitt namn på hennes arm

18-årige Miles Hughes lämnade sedan sitt offer att dö på en kyrkogård efter att ha våldtagit och huggit henne i halsen.


18-årige Miles Hughes från London, högg sitt våldtäkstoffer i halsen innan han flydde skrattande från platsen och lämnade henne att dö. Nu har han dömts för mordförsök och våldtäkt, skriver Metro UK.

De båda tonåringarna hade träffat för att hänga och lyssna på musik. Under tiden pratade 18-årige Miles Hughes om seriemördare och hur de fungerade, samtidigt som han lekte med en kniv.

Han ska även ha frågat: "Hur skulle du reagera om jag sa att jag skulle döda dig?" och ristat in sitt namn i den 15-åriga flickans arm.

Bildkälla: TT

När offret sedan sade att hon behövde gå kunde 18-åringen inte acceptera det utan satte sig gränsle över henne, höll för hennes mun och våldtog henne.

– Han satt ovanpå mig och sa: "du kommer berätta för polisen". Han sade att det fanns röster i hans huvud som sade att han behövde döda mig. Sedan petade han kniven mot mig och jag började gråta, då började han också gråta och sa "Förlåt", sedan högg han mig, berättar offret.

Bildkälla: TT

Det var inte förrän en person såg vad som pågick som Hughes flydde från platsen, så flickan kunde söka hjälp. Han ska ha skrattat medan han flydde och senare berättat för en vän att han var glad att han begått attacken och tyckt det kändes bra att se offret be för sitt liv.

Han ringde sedan polisen och anmälde sig själv för mord. När polisen kom till hans hem hade han två teckningar i sitt rum där den ena föreställde ett clownansikte med svastikor och siffrorna "666" runt. På den andra bilden stod det "Ilska skapar monster, hat ger dem mening".

Bildkälla: Polisen

Enligt hans egen förklaring av det som hänt så hade de båda haft sex med samtycke innan han tappade kontrollen över sitt humör, och att han vara velat göra henne "väldigt illa", men inte döda henne, skriver Metro UK.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tidsfrist löpte ut – universitetsprotest fortgår

Sju gripna i antiterrorräder efter kyrkdåd

I stora antiterrorräder i Australien har sju personer gripits. De misstänkta har kopplingar till en tonåring som i förra veckan knivhögg en assyrisk biskop.

SCB: Fler kvinnor och unga arbetslösa

Arbetslösheten fortsätter att öka medan andelen sysselsatta ligger ganska stabilt, enligt nya siffror från Statistiska centralbyrån (SCB)

SBAB sänker rörlig boränta – höjer bundet

Statliga banken SBAB sänker tremånadersräntan med 0,10 procentenheter. Därmed hamnar den så kallade listräntan på 4,92 procent.

Ekonomens varning för nya bedrägeritypen: "Spelar på rädslan"

Antalet bedrägerier ökar rejält. Nu har en relativt ny form av bedrägeri blivit allt vanligare, något sparekonomen Frida Bratt varnar privatpersoner för.

Assa Abloy ökar vinsten

1 timme sedan
Låskoncernen Assa Abloy gjorde en rörelsevinst, justerad för engångsposter, på 5,4 miljarder kronor för första kvartalet. Det var en ökning med fem procent jämfört med samma period i fjol.