- Foto: TT/Familjen Pernaud

Här blir Xander, 2, bränd med locktång av sin barnflicka

Barnflickan riskerar nu att straffas för sitt vidriga beteende.


En barnflicka har blivit arresterad efter att hon bränt ett barn med en het locktång för att lära honom en läxa.

Nosipho Nxumalo fångades på kamera när hon med mening höll tången mot tvååriga Xander Persauds hud. Du kan se den hemska handlingen i spelaren ovan.

Pojkens mamma, Angela Persaud, från Long Island i New York, säger att hon upptäckte brännmärken på sin son när hon badade honom.

Hon säger att hon tittade på övervakningsfilmen från sin nanny cam och såg den 21-åriga barnflickan bränna sonen med locktången.

Efter att ha sett filmen bestämde sig mamman för att ringa polisen. Till WABC säger hon att det är det vidrigaste hon sett i hela sitt liv.

Barnflickan blev arresterad, och erkände för polisen att hon blivit frustrerad över barnets beteende, och därför försökte lära honom en läxa.

”Det var en lång vecka och jag var trött. Barnet lyssnade inte, så jag ville disciplinera honom med locktången. Så jag brände honom”, ska barnflickan ha sagt till polisen.

Nxumalo, som bara jobbat för familjen i några veckor, åtalas nu för misshandel, olaga vapeninnehav och för att sätta ett barn i fara.

---

Barnflickan hade kanske inte gjort som hon gjorde om hon visste att kameran var på. Det gäller dock inte de här ligisterna, som misshandlade en funktionshindrad kille och sände allt live på Facebook.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Förtjänar barnflickan ett långt fängelsestraff?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Påven kysste kvinnliga interners fötter

Lite uppåt i Asien

Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.

Sydkorea sågar ryskt veto i FN

Sydkorea riktar skarp kritik mot Rysslands beslut att stoppa förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Journalist som rapporterade om Navanlyj gripen

1 timme sedan
Ryska myndigheter har gripit flera journalister runt om i landet under mars – bland dem en journalist som rapporterade om rättegångarna mot den ryske oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj i flera år, uppger organisationen Reportrar utan gränser.

Miljarder ska rädda kvar halvledarjätte

1 timme sedan
Den nederländska regeringen tänker satsa många miljarder för att försäkra sig om att globala företag som halvledarjätten ASML inte flyttar från landet.

SOHR: Många soldater dödade i Syrien

1 timme sedan
Minst 36 soldater ska ha dödats i israeliska räder mot Aleppo-provinsen i i norra Syrien på fredagen, uppger det brittiskbaserade Syriska människorättsobservatoriet (SOHR).