Här skjuter 15-åringen tre klasskamrater och sin lärare

Det hemska dådet fångades på video av skolans övervakningskamera. Varning för starka bilder.


Den hemska filmen, som du kan se ovan, visar hur 15-årige Federico Guevara skjuter tre av sina klasskamrater och sin lärare på en privatskola i Monterrey i Mexiko igår, onsdag. Efter dådet så tog han sitt eget liv. Vi har valt att klippa bort både skotten och självmordet från filmen.

Händelsen börjar med att Guevara sitter i ett hörn av klassrummet, han reser sig sedan upp och börjar skjuta vad som ser ut att vara sju skott mot eleverna och läraren.

Efter skotten försöker skytten ta livet av sig, men misslyckas eftersom kulorna tagit slut. Han går då tillbaka till sin plats, laddar om, och tar sitt eget liv. Det rapporterar The Mirror. Efter självmordet flyr eleverna som inte blivit skjutna platsen.

Tre av offren skadades allvarligt, men ingen förutom Federico Guevara ska ha dött.

”Han var deprimerad och fick behandling för det, vi vet inte om motivet än” säger Aldo Fasci, skolans säkerhetsansvariga, till en lokal tv-kanal.

Skolan är tvåspråkig, och eleverna undervisas både på engelska och spanska, men offrens nationalitet och identitet har inte offentliggjorts.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.

Polens president stoppar dagen efter-piller

Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.

Polisen i Oskarshamn rapporterar om trafikolycka

"En personbil kolliderar med ett rådjur på E22 i höjd med Oskarshamn.", skriver polisen på sin hemsida.

Ica-chefens svar på kundernas hårda kritik mot nya varan: ”Våga prova”

1 timme sedan
Ica har fått hård kritik efter lanseringen av den nya "hushållsfärsen". Nu svarar matjätten på kundernas negativa kommentarer.