Mohammed har en robotpenis – nu kan han få miljoner för att göra porr

Mohammed fick sin 20 centimeter långa robotpenis efter en olycka som barn. Nu erbjuds han sexsiffriga belopp för att vara med i sin egen porrfilm.


Den brittiske mannen Mohammed Abad, 44, har en 20 centimeter lång robotpenis, något Nyheter24 tidigare skrivit om.

Han fick sin robotpenis efter en olycka i barndomen som gjorde att han förlorade sin riktiga penis. Att få robotpenisen installerad kostade Mohammed hela 800 000 kronor. Han kan sätta på den och stänga av den genom knappar i testiklarna, skriver Daily Star.

Efter att han fått den ganska imponerande robotpenisen förra året förlorade han sin oskuld till en eskort han pratat med. Hon valde till och med att inte ta betalt för sexmötet med Abad.

Bildkälla: Faksimil The Sun

Efter att hans historia gått ut i pressen har Mohammed överrösts med sexerbjudanden från kvinnor som vill prova på hans mandom. Något som porrfilmsbolaget Bangbros nu vill ta vara på.

Porrfilmsproducenten Colin Rae berättar för sajten att bolaget är väldigt intresserade av att låta Mohammed vara med i en film. De är till och med villiga att betala honom en riktigt saftig summa för att få honom att tacka ja.

– Hans paket är unikt, det kan röra sig om 10 000 dollar, 250 000 eller till och med en miljon för att få en deal med honom om han har rätt talang. Jag kan inte säga en exakt summa, möjligheterna är oändliga.

Bildkälla: Faksimil Mirror

Sedan tillägger han att Mohammed Abad inte borde vara rädd eller orolig för att medverka i en porrfilm.

– Var inte rädd, var inte blyg utan ha kul med din penis, säger han.

Mohammed själv har inte svarat på erbjudandet men han har tidigare sagt att han, på grund av sina långa arbetsdagar, knappt har ork att ha sex.

– Det är inte det att jag inte vill, men jag är för upptagen med mitt jobb. Jag jobbar 14-timmarsskift varje dag och när jag kommer hem är jag för trött för att ha sex, har han tidigare sagt.

Nyheter24 har även skrivit om fem tecken på att något är fel med din penis trots att den inte gör ont och Roberto som säger att han har världens största penis, men den finns en hake.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du tackat ja till ett erbjudande om att vara med i porrfilm?
Tack för din röst!