31-åriga Jerome Buschman åtalas för våldtäkt efter att ha haft sex med en 16-årig flicka.
1 av 3
31-åriga Jerome Buschman åtalas för våldtäkt efter att ha haft sex med en 16-årig flicka. - Foto: Montage Faksimil ABC17/TT
Han ska ha sagt att han var hennes pappa.
2 av 3
Han ska ha sagt att han var hennes pappa. - Foto: Faksimil ABC17
Enligt flickan var sexet under samtycke.

Flickan på bilden har ingenting med artikeln att göra.
3 av 3
Enligt flickan var sexet under samtycke. Flickan på bilden har ingenting med artikeln att göra. - Foto: TT

​31-årig man låtsades vara tonårings pappa – för att ha sex med henne

Mannen ringde skolan flera gånger och bad om att låta den 16-åriga flickan sluta tidigare – för att ha sex med henne. Nu döms han för våldtäkt.


31-åriga Jerome Buschman från Missouri, USA, ringde flera gånger till skolexpeditionen och bad om att få låta en 16-årig flicka gå hem från skolan tidigare. Han hävdade att han var hennes pappa, men han visade sig vara något helt annat.

Efter samtalet hämtade han upp henne och tog med henne hem för att ha sex. Detta uppger Jefferson County Police, enligt ABC17.

Flickans föräldrar lämnade över dokument till polisen som bevisar att Buschman har hämtat henne vid fyra tillfällen i september, oktober och november förra året.

Buschman brukade själv gå från jobbet tidigare på fredagar, och därför skedde deras dejter alltid på fredagar.

Enligt flickan har sexet varit under samtycke, men i Missouri är man inte byxmyndig förrän man är 17 år, såvida inte båda parterna är under 21 år gamla.

Buschman har erkänt att han har haft samlag och oralsex med flickan, och åtalas nu för andra gradens våldtäkt och andra gradens sodomi, skriver ABC17.

Läs även om pappan som fick två barn med sin dotter – och hade sex med sin fostermamma.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde mannen dömas?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

Misstänkt våldtäkt utomhus – man i 20-årsåldern anhållen

Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.

Morgonens nyheter 29 mars

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Tyskt pollen drar in över Sverige i påsk

Björken blommar inte än. Ändå kan den känslige åka på en pollensmäll under påsken. Förklaringen ligger i luftströmmen söderifrån.

Tidig eller sen påsk – fullmånen avgör

Julen inträffar punktligt varje år. Men påsken? Där kan det skilja en månad. Anledningen är lika mycket religiös som astronomisk.

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

1 timme sedan
USA:s president Joe Biden fick på torsdagskvällen sällskap av sina företrädare Barack Obama och Bill Clinton vid ett insamlingsevenemang i New York på torsdagskvällen. De tre deltog i ett samtal där allvar blandades med skämt, modererat av Late Night-programledaren Stephen Colbert.