Jane vann 10 miljoner när hon var 17: "Det har förstört mitt liv"

Jane planerar att stämma lotteriet eftersom hennes liv blivit så mycket sämre efter lotterivinsten.


Jane Park från Storbritannien var bara 17 år när hon köpte vinstlotten i lotteriet Euromillions. Hon vann då svindlande 1 miljon pund, alltså runt 10 miljoner svenska kronor. Men det verkar som att pengar inte gör en lyckligt trots allt, skriver Metro UK.

Jane, som idag är 21, berättar nu om den stress som hon känt sedan vinsten. Hon tycker också att det borde vara olagligt för personer under 18 att få köpa lotter och planerar nu att stämma lotteriet i ett försök att få ner åldersgränsen.

– Ibland känns det som att vinna på lotto har förstört mitt liv. Jag trodde det skulle göra mitt liv tio gånger bättre men det blev tio gånger sämre, säger hon till Sunday People.

Bildkälla: Facebook

Sedan vinsten har Jane investerat i silikonbröst, två hus och en chihuahua, men hon har ändå svårt att finna mening med livet förklarar hon.

– De flesta dagar önskar jag att jag inte hade några pengar alls. Jag säger till mig själv att mitt liv skulle vara så mycket enklare om jag inte vunnit.

Bildkälla: Facebook

Hon säger också att många alltid önskar att de hade haft hennes liv, men att de flesta inte förstår hur påfrestande det är att vara rik.

– Jag har materiella saker, men utöver det är mitt liv tomt. Vad är mitt syfte i livet?

Enligt Jane så har det mesta som de flesta drömmer att göra, som shoppa och resa, förlorat charmen för henne, eftersom hon har råd med allt hon vill ha.

Dessutom tycker hon det är tråkigt att resa eftersom de äldre resenärerna enligt henne ser ner på att hon dricker sig full, skriver Daily Record.

Bildkälla: Facebook

Nyheter24 har tidigare skrivit om kvinnan som gifte sig med en tandlös miljonär men fick en obehaglig överraskning efter hans död och 13 saker som alla som blivit miljonärer gör.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du blivit lycklig om du vann 10 miljoner?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen i Eskilstuna rapporterar om trafikolycka

Folkhälsomyndigheten varnar alla äldre: "Kan i värsta fall leda till döden"

Folkhälsomyndigheten är bekymrade över att så få äldre tagit en påfyllnadsdos av sitt covid-19 vaccin i vår. Nu går de ut med en varning till de äldre, och påminner om att sjukdomen i värsta fall leda till döden.

Zimbabwe benådar över 4 000 fångar

Zimbabwes president Emmerson Mnangagwa har benådat över 4 000 fångar som en del av firandet att landet har varit självständigt i 44 år.

Vingåker: Polisen rapporterar om brand

"Brand i en restaurang.", skriver polisen på sin hemsida.

Misstänkt farligt föremål hittat – bombskyddet ska undersöka blomsterlåda

Polisens bombtekniker är på väg för att undersöka ett misstänkt farligt föremål i Uddevalla, uppger polisen.

Osby: Polisen rapporterar om trafikolycka

"Rv15/lv119. En personbil har kört av vägen.", skriver polisen på sin hemsida.