Den anonyma kunden fick en lite ovanlig överraskning i sitt paket.
1 av 3
Den anonyma kunden fick en lite ovanlig överraskning i sitt paket. - Foto: TT
Det var när han skulle göra chokladmjölk.
2 av 3
Det var när han skulle göra chokladmjölk. - Foto: TT
Som han hittade knarket.
3 av 3
Som han hittade knarket. - Foto: TT

Skulle göra chokladmjölk – hittade knark för 110 000 kronor

Många är vana vid överraskningar i form av leksaker i vissa matförpackningar, men den här killen fick en helt annan typ av överraskning.


En man från Spanien köpte chokladpulver från märket Nesquik för att unna sig en god chokladdryck. Men när han väl kom hem märkte han att någon hade fifflat med locket till förpackningen, skriver Metro UK.

När han sedan grävde runt i förpackningen hittade han en rejäl överraskning. I förpackningen låg nämligen ett 250 gram paket med kokain, med ett värde på 11 000 pund, runt 110 000 svenska kronor.

Den minst sagt förundrade kunden tog med sig det misstänkta paketet till polisen som även kunde bekräfta att det rörde sig om kokain.

Utredarna misstänker nu att langarna använde förpackningarna som lagringsutrymme. De gick även igenom butikens övervakningskamerorna men tyvärr visade ingen av dem hyllan för chokladpulvret.

Polisen väntar nu på att få tillbaka resultat från de fingeravtryck som hittades på förpackningen.

Under veckan tillkännagav den fortfarande anonyma kunden att han nu tänker stämma butiken, eftersom han efter avslöjandet hånats i media.

Enligt hans advokat så är han även livrädd för att han kan ha blivit utpekad av knarklangarna, samt att han anser sig skadad och kränkt av medias bevakning av händelsen, skriver Metro UK.

Nyheter24 har tidigare skrivit om fyraåringen som dog efter att ha fått droger av sin mamma som ville ha sex ifred och skrämmande bilden på paret som överdoserat i bilen med fyraårige sonen i baksätet.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du fått en överraskning i maten?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Säpo vill anonymisera offentliga handlingar

Misstänkt grovt brott i Södertälje

1 timme sedan
Två personer har frihetsberövats i samband med ett misstänkt grovt brott i västra Södertälje, enligt polisen, som är förtegen om händelsen.

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

3 timmar sedan
Det var hackare i Nordkorea som slog till mot Systembolagets logistik i Sverige i måndags. Genom att ta stora delar av logistikbolaget Skanlogs data gisslan i en så kallad ransomware-attack lyckades hackarna slå ut tre stora lagerlokaler i Stockholm och Eskilstuna. Det rapporterar Dagens Industri på tisdagskvällen.

Tesla levde inte upp till förväntningarna

igår 22:16
Tesla levde inte upp till marknadens förväntningar under det första kvartalet. Omsättningen sjönk med 9 procent jämfört med samma period förra året.

Teknikjättarna ledde uppgång på Wall Street

igår 22:08
De sju teknikjättarna ledde uppgången på USA-börserna på tisdagen. Svenska Spotify rusade efter en stark delårsrapport.

Tjäna 33 000 kronor i månaden bara på fonder – så gör du

igår 22:05
Det kommer ta ett tag, men när du väl sparat tillräckligt mycket pengar kommer du faktiskt kunna bli det som kallas för ekonomiskt oberoende. Knepet är inte några snabba cash. Istället handlar det om långsiktigt, tålmodigt sparande i indexfonder fram till pensionen. Så här går det till och så här lång tid tar det, enligt experten.