Madeleine McCann försvann 2007.
1 av 3
Madeleine McCann försvann 2007. - Foto: TT/Faksimil ITV
Hon skulle varit 13 år idag.
2 av 3
Hon skulle varit 13 år idag. - Foto: TT
Något Madeleines föräldrar reagerat på.
3 av 3
Något Madeleines föräldrar reagerat på. - Foto: TT

Nya teorin om Madeleine McCann kan ändra allt – nu kommenterar föräldrarna

Det har snart gått tio år sedan Madeleine McCann försvann från ett hotell i Portugal. Nu berättar en före detta polis vad han tror hände.


Om bara några veckor har det gått tio år sedan den då 3-åriga brittiska flickan Madeleine McCann försvann från ett hotellområde i Portugal, skriver The Sun.

Hennes försvinnande har engagerat hela världen sedan dess och både poliser, författare och kriminologer har genom åren haft otaliga teorier om vad som hände den där kvällen.

Det var efter att hennes föräldrar Gerry och Kate McCann lämnat den sovande flickan ensam i sin bungalow för att gå ut och äta tapas som Madeleine försvann.

Bildkälla: Fakismil ITV

Genom åren har föräldrarna alltid framhärdat att deras dotter blivit kidnappad, antagligen av en person med sexuella motiv, som tagit sig in i det olåsta hotellrummet.

Men nu säger den före detta polisen Mark Williams Thomas att han har en egen teori om vad som hänt Madeleine.

I en intervju på morgonprogrammet ITV This Morgning, förklarar han att han inte alls tror att någon faktiskt tog sig in i hotellrummet. Han menar istället att den treåriga flickan gick ut ur lägenheten helt på egen hand för att leta efter sina föräldrar.

Bakom sin teori har han att det tidigare rapporterats om att Madeleine frågat sina föräldrar "var var ni igår?" och att båda hennes syskon vaknat upp på liknande sätt kvällen innan.

Bildkälla: TT

Nu har Madeleines föräldrar kommenterat Thomas teori genom en nära vän. Enligt dem så är allt den före detta polisen sagt saker som de hört förut, och att det bara är teorier.

De betonar också att Thomas inte på något sätt är tillräckligt insatt i Madeleines fall för att kunna göra ett kvalificerat uttalande, skriver The Sun.

Nyheter24 har tidigare skrivit om att Madeleines föräldrar aldrig gett upp hoppet och fortfarande väntar på ett mirakel och polisens spår efter Madeleine där de tror att en känd tv-profil kan ha kidnappat henne.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att polisen har rätt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

Soldater från flera länder ska skydda OS i Paris

Flera länder kommer att skicka soldater för att hjälpa Frankrike att säkra OS i Paris, meddelar en representant från det franska försvarsdepartementet.

ICJ beordrar Israel att förhindra svält i Gaza

Internationella domstolen i Haag, ICJ, beordrar Israel att vidta brådskande åtgärder för att förhindra en svältkatastrof på Gazaremsan.

Så går det för nätläkarna Kry, Min Doktor och Doktor24

Kry förlorade nästan två miljarder i årstakt. Men bolagets vd kallar det för en "jättebra position" i sitt pressmeddelande. Och sedan dess har det vänt uppåt, säger man. Flera konkurrenter har också goda nyheter. Nyheter24 har tittat närmare på nätläkarna.

Fler döms för påskupploppen i Malmö

Ytterligare sex personer döms för inblandning i påskupploppen 2022, rapporterar P4 Malmöhus.

Populära pålägg återkallas – kan innehålla listeria

1 timme sedan
Axfood återkallar två pålägg efter att listeria upptäckts vid en rutinkontroll.