Det blev inte som tänkt för 44-åriga Anna,
1 av 3
Det blev inte som tänkt för 44-åriga Anna, - Foto: Pixabay (Montage Nyheter24)
Från kärlek.
2 av 3
Från kärlek. - Foto: Pixabay
Till ett brustet hjärta efter mannens fejkliv.
3 av 3
Till ett brustet hjärta efter mannens fejkliv. - Foto: Pixabay

Anna trodde att hon träffat sin drömman – tills hon fick reda på den mörka sanningen

Anna blev till och med frågad om hon ville gifta sig med honom innan hon fick reda på sanningen.


En 44-årig kvinna från Storbritannien började chatta med en man på Tinder. Det ena ledde till det andra och efter några dejter var paret blixtkära i varandra. Eller det var i alla fall vad hon trodde.

Pixabay

Efter ett år märkte hon att någonting var fel. Väldigt fel. Detta efter att mannen, som utgav sig för att heta Antony Ray, sagt att han ville gifta sig med henne. De träffades under en period två gånger i veckan och då hade de mycket – och passionerat – sex.

44-årige Anna Rowes drömman var gift – och hade barn tillsammans med en annan kvinna. Kanske inte det man vill höra om mannen som man är så kär i.

Han brukade vara ute och resa mycket i jobbet. Ibland reste han till Irland och ibland till Tyskland. Eller det var i alla fall den ursäkten som han drog för 44-åringen. Hon kände att det inte spelade någon roll att han reste mycket för att hon var så kär i honom.

Dessutom hade han ett helt annat namn än vad han uppgav för henne. Han hette alltså inte Antony Ray som hon trodde. Det har gjort henne så förbannad att hon vill göra fejkprofiler online olagliga, skriver brittiska Metro.

Det dröjde ungefär ett år innan han helt slutade svara. Han slutade också att besöka Anna. Då bestämde hon sig för att testa ett knep via att hon laddade ner appen Tinder igen. Där skaffade hon en fejkprofil och skrev till honom varpå han svarade på sitt charmiga vis.

Pixabay

Då skrev hon vem hon var och att han erkände att han var gift och att han jobbar som framgångsrik advokat i London. Han skrev också att han bodde med sin fru och deras gemensamma barn.

Anna grät efter hon fick reda på sanningen. "Jag har inte gett samtycke till att ha ett förhållande med en gift man, eller med en man som aktivt playar kvinnor", sa kvinnan till brittiska Metro.

Nu har hon själv startat en kampanj för att göra det olagligt att ha falska dejtingprofiler med mål att utnyttja kvinnor eller män för sex.

Läs också om Leah som först trodde att mannen var otrogen men det visade sig att hon var tvungen att gå till polisen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde fejkprofiler vara olagliga?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Buss körde av bro i Sydafrika – 45 döda

Ryskt veto stoppar FN-övervakning av Nordkorea

Ryssland har stoppat förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Indiens opposition: Demokratin i fara

En knapp månad innan jättelandet Indien går till val har en av de ledande oppositionspolitikerna häktats. Flera protestmarscher har utlysts och en samlad opposition varnar för att demokratin står på spel.

Japansk blöjtillverkare satsar på vuxna

Antalet nyfödda barn i Japan är så få att en av landets blöjtillverkare väljer att hårdsatsa på sina vuxenprodukter i stället.

Ruttet påskägg för stockholmarna: Kommunchef tappade bort miljard

1 timme sedan
Nyheter24 har intervjuat Karin Wanngård, Socialdemokraternas finansborgarråd i Stockholms Stad om miljardförlusten i upphandlingen inom bland annat avloppssystemen under staden som tredubblats i pris från en halv miljard, till 1,4 miljarder. Chefen som godkände beslutet gick bakom ryggen på de valda politikerna. - Det som framkommit är oerhört allvarligt, säger Karin Wanngård, som får städa upp efter fadäsen.

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

1 timme sedan
Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.