Här är reaktionerna inifrån parlamentet i London efter attacken

Personerna som befinner sig i Parlamentet uppmanas att stanna inomhus.


Under onsdagen bröt en skottlossning ut utanför parlamentet i London. Samtidigt kom rapporter om att flera människor skadats då de körts på av en bil på en bro i närheten.

Enligt en reporter hos BBC ska händelseförloppet varit följande; bilen körde på människor på Westminster bridge, för att sedan krascha in i staketet vid parlamentet.

Innanför parlamentets dörrar var det brittiska underhuset samlat. Mötet avslutades i samband med attacken. Du kan se två av politikernas reaktioner i klippet ovan. Politiker och journalister i byggnaden har blivit uppmanade att stanna inomhus. Det rapporterar AP via CP24 Toronto.

Här är videon som visar sekunderna efter attacken i London:

Enligt uppgifter ska en misstänkt knivbeväpnad person ha gått till attack inne i byggnaden. Samtidigt ska en bil ha kört på folk på Westminster bridge, i närheten.

Vittnet i London: "Polisen skrek åt folk att springa":

Här kan du läsa mer om attacken i London.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ruttet påskägg för skattebetalarna: Kommunchef tappade bort miljard

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.

Soldater från flera länder ska skydda OS i Paris

Flera länder kommer att skicka soldater för att hjälpa Frankrike att säkra OS i Paris, meddelar en representant från det franska försvarsdepartementet.

ICJ beordrar Israel att förhindra svält i Gaza

Internationella domstolen i Haag, ICJ, beordrar Israel att vidta brådskande åtgärder för att förhindra en svältkatastrof på Gazaremsan.

Så går det för nätläkarna Kry, Min Doktor och Doktor24

1 timme sedan
Kry förlorade nästan två miljarder i årstakt. Men bolagets vd kallar det för en "jättebra position" i sitt pressmeddelande. Och sedan dess har det vänt uppåt, säger man. Flera konkurrenter har också goda nyheter. Nyheter24 har tittat närmare på nätläkarna.

Fler döms för påskupploppen i Malmö

1 timme sedan
Ytterligare sex personer döms för inblandning i påskupploppen 2022, rapporterar P4 Malmöhus.