Flera kvinnor har varit med om att bli smygfilmade i köpcentrumet.
1 av 2
Flera kvinnor har varit med om att bli smygfilmade i köpcentrumet. - Foto: Facebook/Google Maps
Heather utsattes för den kränkande behandlingen på ett köpcentrum i Pennsylvania, och samma man ska ha setts på flera platser i området.
2 av 2
Heather utsattes för den kränkande behandlingen på ett köpcentrum i Pennsylvania, och samma man ska ha setts på flera platser i området. - Foto: Google Maps

Man smygfilmade kvinnor i provrum – jagas av polis

"Jag är traumatiserad för livet", skriver Heather på Facebook. Nu har fler kvinnor trätt fram.


Heather Lapinski från Pennsylvania, USA, testade baddräkter i ett provrum. Då skedde det oväntade övergreppet. När hon tittade ner såg hon hur en mobilkamera, gömd inuti i en jacka, hade förts in genom öppningen från det intilliggande provrummet.

"Jag böjde mig och tog tag i kameran, men då slet han tillbaka den från min hand. Jag blev så förskräckt att jag inte visste vad jag skulle göra" har hon sagt enligt CBS.

Det visade sig, när Heather kallade på personalen, att mannen varit där förut. Men när de började söka efter honom hade han redan försvunnit.

Efter händelsen publicerade Heather en varning på Facebook, där hon avråder folk från att gå till affären tills att mannen hittats. Hon skriver även att hon blivit traumatiserad för livet.

Facebookinlägget fick en kvinna att reagera, då hon varit med om samma sak året innan. Hon kommenterar att hon, då 16 år gammal, anmälde händelsen till polisen, men att de aldrig vidare med fallet.


I kommentaren lägger hon upp en bild, som visar hur det dolda smygfilmandet gått till.

SmygfotoBildkälla: Facebook

Även ett tredje vittne, som väljer att vara anonym, har trätt fram. Polisen utreder nu saken, och har släppt övervakningsbilder där han fångats på film, skriver CBS lokala nyhetssajt.

Heather Lipinski, som uppmärksammade trakasserierna, berättar i sitt inlägg att hon känner sig oerhört kränkt.

– Jag kommer vara traumatiserad för resten av livet. Snälla dela detta så att ingen annan kvinna behöver gå igenom samma sak, skriver hon på Facebook.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du utsatts för något liknande?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

"En trafikolycka mellan en fotgängar och en personbil sker på Kungsgatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Efter en uppmärksammad debatt om ökad användning av avancerad hudvård bland barn har flera företag infört åldersgränser. Det kan sända en viktig signal – men är inte hela lösningen, säger Elmira Tavoosi på Läkemedelsverket.

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Höganäs: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En personbil kör in i mitträcket på Christinelundsvägen i höjd med Domsten.", skriver polisen på sin hemsida.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.