Emmas man glömde vem hon var – 11 månader senare var han död

Emmas man Justin började glömma bort vem hon var under deras smekmånad, bara månader efteråt var han död.


För bara ett år sedan gifte sig Emma Cotillard med sin man, och sitt livs kärlek, Justin. Paret väntade också sitt första barn tillsammans. Men bara ett år senare skulle Emma bli änka, skriver Daily Mail.

Det var när paret var på sin smekmånad som Justin började tappa minnet, och även bli förvirrad. Vissa tillfällen kunde han inte minnas vem Emma var, eller att de väntade barn tillsammans.

– Han vaknade en morgon och skrek på mig att jag skulle lämna hans rum. Han trodde jag var en främling. Han mindes inte att jag var gravid i sjunde månaden med vårt första barn, säger Emma.


Bildkälla: Facebook

Justin diagnostiserades med en aggressiv form av hjärntumör strax efteråt. Läkarna sade att han bara hade veckor kvar att leva, men Justin överlevde sju månader och hann träffa sin dotter Mia.

I efterhand har Emma insett att Justins tumör började växa redan innan deras giftemål. Han kunde börja gå runt i cirklar och hans tal var ibland sluddrigt. Emma trodde att det handlade om att han var nervös inför bröllopet.

Hon kan också se att Justins ena ansiktshalva var lite hängig på parets bröllopsfoto, men det var inget de tänkte på då.


Bildkälla: Facebook

Under den sista tiden låg Justin mestadels medvetslös i sängen, och alla sköterskorna sade hela tiden att "nu är det över", men Justin kämpade vidare utan att någon riktigt förstod varför.

Det var då Emma insåg att Justin inte fått träffa dottern, som hade vattkoppor, på två dagar. Hon lyckades övertala sköterskorna att göra ett undantag så han skulle få träffa henne en sista gång.

– När jag lade mig i sängen och sade att Mia var påväg, då släppte han taget. Han dog medveten om att hon var okej.


Bildkälla: Facebook

Sorgen efter Justin bär Emma fortfarande med sig och hon och Mia, nu 18 månader gammal, besöker ofta hans grav.

– Jag tror jag fick Mia för att orka fortsätta leva. Jag saknar Justin varje dag men jag vet att han skulle varit så stolt över henne, säger Emma till Daily Mail.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Karolina som kollade upp ett födelsemärke på handen. Bara veckor senare var hon död. Du kan se mer av historien i klippet under.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

SCB: Fler kvinnor och unga arbetslösa

SBAB sänker rörlig boränta – höjer bundet

Statliga banken SBAB sänker tremånadersräntan med 0,10 procentenheter. Därmed hamnar den så kallade listräntan på 4,92 procent.

Ekonomens varning för nya bedrägeritypen: "Spelar på rädslan"

Antalet bedrägerier ökar rejält. Nu har en relativt ny form av bedrägeri blivit allt vanligare, något sparekonomen Frida Bratt varnar privatpersoner för.

Assa Abloy ökar vinsten

Låskoncernen Assa Abloy gjorde en rörelsevinst, justerad för engångsposter, på 5,4 miljarder kronor för första kvartalet. Det var en ökning med fem procent jämfört med samma period i fjol.

Många trafikolyckor under morgonen: "Ishalka"

En rad olyckor har inträffat i Västra Götaland under onsdagsmorgonen, efter att svår halka ställt till det i trafiken.

Så tjänar du pengar på att ladda bilen

Pausa laddningen av elbilen – och tjäna en tusenlapp. Flera aktörer på elmarknaden har gått ihop för att få elbilsägarna att bidra till ett stabilare elnät.