Återskapade barndomsbild – och internet kan inte hantera det

Det har blivit lite av en grej att återskapa bilder från barndomen och lägga ut på nätet, men den här tar nog ändå priset.


Amerikanska Tyler Walker hade, precis som många av oss, suttit och kollat igenom gamla barndomsbilder när han hittade en bild på när han som liten badade med sin pappa, skriver Independent.

Så här såg den gulliga barnbilden ut. Bildkälla: Facebook

Tyler bestämde sig då för att göra det enda rimliga – göra om samma sak igen, fast nu som vuxen. Sagt och gjort, och resultatet blev en riktigt märklig bild.

Det har ju blivit lite av en grej att ta bilder på sig själv som liten och lägga ut på sociala medier, bredvid en bild där man återskapar samma scenario fast som vuxen. Och det var just det Tyler bestämde sig för att göra.

Bilden blev väldigt rolig när de återskapade den. Bildkälla: Facebook

Han lade upp bilden på sin Facebook och på bara ett dygn hade den blivit rejält viral. Idag har den fått 18 000 gilla-markeringar och helt galna 66 000 delningar.

Men många har lite svårt att veta vad de riktigt ska känna inför bilden. Reaktionerna i kommentarsfältet är minst sagt blandade.

Vissa kände sig minst sagt berörda på… fel sätt.

Reaktioner från Twitter. Bildkälla: Faksimil Twitter

Andra reagerade bara instinktivt.

Bildkälla: Faksimil Twitter

Andra var mestadels roade.

Bildkälla: Faksimil Twitter

Andra var helt enkelt bara väldigt konfunderade.

Bildkälla: Faksimil/Twitter

Oavsett vad man känner inför bilden så känns det ändå bra att klargöra att det faktiskt är så att om man tittar extra noga så syns det att pappan har på sig kalsonger, skriver Independent.

Nyheter24 har också skrivit om tjejen som gick igenom sin pojkväns barndomsminnen och då upptäckte något riktigt oväntat.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du återskapat en barndomsbild?
Tack för din röst!