Katrine tittar på en ovanlig typ av "porr".
1 av 2
Katrine tittar på en ovanlig typ av "porr". - Foto: Pixabay/Faksimil/Montage
Och hon är inte ensam.
2 av 2
Och hon är inte ensam. - Foto: Pixabay

Katrine tittar på "porr" som äcklar många: "Det är skamfyllt"

Danska Katrine Abrahamsen går in och tittar på videos som fascinerar många, men äcklar lika många. Men bara när hon är ensam.


På senare år har videos på när människor klämmer finnar, cystor och pormaskar blivit en ordentlig hit på nätet. Många fascineras av att se det som ligger under huden klämmas ut, men lika många känner nog ett starkt äckel inför tanken.

En av dem som tillhör den förstnämnda kategorin är Katrine Abrahamsen från Danmark. I "Go' Morgen Danmark"berättar hon om sitt "beroende".

– Det är lite skamfyllt. Jag följer inte Dr. Pimpe Popper, men jag är ändå inne flera gånger om dagen för att se om det kommit någon ny video. Och jag gör det bara när jag är ensam, säger hon i programmet.

Det hon pratar om har döpts till "pimple porno", alltså direktöversatt "finnporr". En av de mest kända personerna bakom genren är doktor Sandra Lee, även känd som Dr. Pimple Popper.

På hennes Youtube-kanal finns över 800 videos på när hon klämmer olika människors finnar, cystor eller pormaskar. Och kanalen följs av över 2,5 miljoner människor, så Katrine är helt klart inte ensam om sina känslor.


Bildkälla: Pixabay

Hudterapeuten Mads Timmermann säger i programmet att han tror fenomenets explosionsartade utveckling beror på att folk dras till det bisarra och lite äckliga.

Men han tror också att det inte enbart är av ondo, utan tvärt om kan hjälpa andra människor som lider av hudproblem eller acne.

– Det kommer fram i ljuset att många lider av oren hud. Det har blivit mer normalt. Nu kan många titta sig i spegeln och tänka "så illa är inte mina finnar ändå".

För Katrine har hennes "beroende" blivit så stort att hon känner ett starkt behov av att klämma sina vänners finnar. Och när hon tittar på videos så har hon en solklar preferens.

– Jag tycker bäst om pormaskar när de är gamla och liksom bara kravlar upp, är det för kladdigt är det inte för mig, säger hon.

Är du en av dem som gärna tittar på när folk klämmer finnar kan du titta på när den här 30 år gamla finnen kläms på video (det enda vi kan tänka på är mjukost).

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukar du titta på finnklämmarvideos?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

En häktad för deltagande i terrororganisation

En person har häktats vid Nacka tingsrätt, misstänkt för deltagande i en terroristorganisation, skriver Säkerhetspolisen i ett pressmeddelande.

Trots kritiken – Kinas Huawei får känslig info om Sverige

Nu står det klart att Huawei ska få ta del av affärskänslig information från svenska Post- och Telestyrelsen, PTS. Ericsson och Telia är väldigt kritiska till regeringens beslut.

Sambo? Så delar du upp ekonomin med din partner

Brukar du och din partner bli osams över ekonomin? Nyheter24 har pratat med Madelén Falkenhäll, hållbarhetsekonom på Swedbank, som berättar hur man kan tänka när man ska dela upp ekonomin med sin partner.

Det vill svenskarna helst ha på sig när de begravs

1 timme sedan
Här är plaggen som svenskarna helst har på sig i graven när de begravs. Vissa plagg är med otippade än andra. Vad hade du velat ha på dig när du begravs?

Stockholmsbörsen flyttar – här är nya adressen

1 timme sedan
Stockholmsbörsen ska flytta. Om ett år ska de 900 anställda byta arbetsplats från Frihamnen till Stockholm City. Det är inte ett problem att lokalerna är mindre eftersom fler jobbar hemifrån sedan pandemin, berättar Nasdaqs pressansvarige, Erik Gruvfors.