Mamman blev påhoppad efter de "blodiga" bilderna på sin son
Mamman blev påhoppad på nätet efter bilderna på sin son - Foto: Amanda Queen Photography

Mamman tog "blodiga" bilder på sonen – nu berättar hon varför

Den australienska mamman Amy Louise blev påhoppad på internet efter bilderna på sin son. Hon blev även utslängd från flera Facebook-grupper. Men det var dock ingen som kände till den hemska historien bakom bilderna.


Förra året delade den australienska mamman Amy Louise med sig av bilder från en liten fotosession med sin son, för att fira hans första födelsedag. På bilderna, med zombie-tema, kan man se hur lille Phoenix ler och bredvid honom ser man en tårta som ska föreställa en blodig hjärna.

Men efter att fotona hade publicerat blev folk på nätet rasande, men de hade inte en aning om den sorgliga historien bakom bilderna. 

 Jag visste att det skulle hända, men jag blev verkligen chockad av hur mycket hat som kom. Jag har fått höra att jag är en dålig mamma som har skadat hans mental hälsa och att han skulle bli sjuk av att äta tårta från marken, säger hon till Daily Mail. 

Phoenix föddes i oktober 2015, men att sonen föddes på halloween är inte den enda anledningen till temat på bilderna. 

På Kidspot beskriver hon hur sonen inte hade några hjärtslag när han föddes, och att hon tvingades se på när läkare och sjuksköterskor gjorde allt de kunde för att få liv i pojken. 

Mamman blev påhoppad på nätet efter bilderna på sin son. Amanda Queen Photography

Efter 13 minuter lyckades de och han blev tagen till intensivvården. Fyra dagar senare fick hon se och hålla om honom. 

– Han var vacker, tre och ett halvt kilo precis på bröstet. Jag älskar dig, min zombie-bebis, sa jag medan jag pussade på hans håriga huvud, skriver Amy.

När sjuksköterskan hade frågat vad han skulle heta svarade hon ”Phoenix.”  Men trots bakgrundshistorien menar flera andra mammor att bilderna är fel.

Amy blev kallad för ett och annat och en del skrev att det var kränkande för mammor som hade förlorat sina barn. Någon skrev även att hon önskade att Amy hade förlorat sitt barn, för att hon skulle få känna hur det kändes. 

Hon blev även utslängd från flera Facebook-grupper, skriver Daily Mail.

– Det chockar mig hur brutala människor kan vara trots det vi gått i genom, berättar Amy, som menar att andra mammor inte borde vara så snabba på att döma andra. 

Bilderna är tagna av Amanda Queen Photography. Här hittar du hennes hemsida och här är hittar du hennes Facebook-sida

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!