Playboy övergrepp
Mamman har nu fått sin dom. (OBS! BILDEN ÄR EN GENREBILD – FLICKAN PÅ BILDEN HAR INGENTING MED NYHETEN ATT GÖRA) - Foto: Pixabay/TT

Mamma klädde ut sin dotter och lät män våldta henne – nu har hon dömts

Övergreppen ska ha pågått under två år, och flickan lider nu av svåra psykiska problem. Nu har mamman dömts till fängelse.


Nyheter24 har tidigare skrivit om det uppmärksammade fallet i Australien, där en kvinna stått åtalad för att ha utsatt sin dotter för fruktansvärda övergrepp. 

Enligt åtalet har mamman vid upprepade tillfällen klätt ut sin dotter i ”playboy-outfit”, med kaninöron och spetsunderkläder, och sedan låtit män våldta henne. 

Daily Mail skriver att övergreppen skedde under 2014-2015, och att våldtäkterna skett flera gånger i veckan. 

Vid ett tillfälle ska flickan ha drogats av mamman, och flickan vaknade då mitt under ett övergrepp av att en man legat på henne. Flickan var nio år vid tillfället. 

Döms till fängelse

Den 41-åriga kvinnan döms nu till tio års fängelse, skriver Daily Mail – kvinnan kommer absolut tidigast kunna släppas ut om åtta år. 

Enligt domstolen är man tveksamma till om kvinnan, som redan tillbringat nästan två år frihetsberövad, kommer att kunna rehabiliteras under fängelsetiden. 

Själv nekar kvinnan till brott, och menar att det hon dömts för ”inte har hänt”. 

Flickan, som nu är 15 år gammal, har tillbringat senaste tiden på sjukhus i Brisbane. Hon ska ha svåra problem med sin mentala hälsa, och enligt Daily Mail har man från sjukhusets sida varit orolig för att hon ska ta livet av sig. 

MER NYHETER: Flicka våldtagen och mördad i Indien

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!