Google maps, Göteborg
Google maps, Göteborg

Helgprognos för Göteborg vecka 34

Helgen i Göteborg kommer att vara varierande när det gäller vädret. På fredag förväntas det vara blåsigt och regnigt med en temperatur på 18 grader. Lördagen kommer att vara molnig med en lägre vindstyrka och ingen nederbörd. Temperaturen kommer att ligga på 19 grader. På söndag förväntas det regna igen med en temperatur på 20 grader och en ökad vindstyrka. Det är bäst att vara förberedd på både regn och solsken under helgen i Göteborg.


Fredag 25/8
18°
Regn: 6.2 mm
Vind: 4.6 m/s
Lördag 26/8
19°
Regn: 0 mm
Vind: 3.4 m/s
Söndag 27/8
20°
Regn: 5.8 mm
Vind: 4.4 m/s

Fredag 25/8 väntas det vara en blåsig dag i Göteborg med en vindstyrka på 4.6 m/s. Det kommer även att regna en del under dagen med en nederbördsmängd på 6.2 mm. Temperaturen kommer att ligga på 18 grader och det kommer att vara molnigt. Så om du planerar att vara utomhus, se till att ta med dig ett paraply och klä dig varmt!

Lördag 26/8 kommer vinden att avta något till 3.4 m/s. Det förväntas inte något regn under dagen, så det kan vara en bra dag att ta en promenad eller planera utomhusaktiviteter. Temperaturen kommer att ligga på 19 grader och det kommer att vara molnigt. Så se till att njuta av dagen och ta vara på det fina vädret!

Söndag 27/8 kommer vinden att öka igen till 4.4 m/s. Det förväntas regn under dagen med en nederbördsmängd på 5.8 mm. Temperaturen kommer att stiga något till 20 grader och det kommer att vara regnigt. Så om du har planerat något utomhus, se till att ha med dig regnkläder och paraply för att hålla dig torr!

Det ser ut som att helgen i Göteborg kommer att vara ganska varierande när det gäller vädret. Det är bäst att vara förberedd på både regn och solsken. Så se till att ha med dig både regnkläder och solskydd för att kunna njuta av helgen oavsett väder!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!