Google maps, Uppsala
Google maps, Uppsala

Helgprognos för Uppsala vecka 34

Helgens väder i Uppsala bjuder på en blåsig fredag med molnig himmel och behagliga 18 grader. Lördagen blir ännu blåsigare med regn och en nederbördsmängd på 8.1mm. Temperaturen ligger kvar på 18 grader. Söndagen blir något lugnare med sol och en temperatur på 21 grader. Det blir en perfekt dag för en promenad i parken eller en fika utomhus.


Fredag 25/8
18°
Regn: 0 mm
Vind: 2.7 m/s
Lördag 26/8
18°
Regn: 8.1 mm
Vind: 4.4 m/s
Söndag 27/8
21°
Regn: 0 mm
Vind: 4.1 m/s

Fredag 25/8 bjuder Uppsala på en blåsig dag med en vindstyrka på 2.7 m/s. Det förväntas inget regn under dagen och temperaturen ligger på behagliga 18 grader. Himlen kommer vara täckt av moln, vilket kan ge en lite mörkare känsla. Så se till att klä dig efter vädret och ta med en paraply ifall det skulle behövas.

Lördag 26/8 blir det en blåsigare dag i Uppsala med en vindstyrka på 4.4 m/s. Det förväntas regn under dagen med en nederbördsmängd på 8.1mm. Temperaturen ligger kvar på 18 grader, så det blir en relativt sval dag. Det är bäst att hålla sig inomhus eller ta med regnkläder om du ska ut. Det kan vara en bra dag att mysa inomhus med en bra bok eller film.

Söndag 27/8 blir det en något lugnare dag med en vindstyrka på 4.1 m/s. Det förväntas inget regn under dagen, så du kan lämna paraplyet hemma. Temperaturen stiger till 21 grader och solen kommer att titta fram mellan molnen. Det blir en perfekt dag för en promenad i parken eller en fika utomhus. Se till att njuta av det fina vädret innan veckan börjar igen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!