Google maps, Örebro
Google maps, Örebro

Helgprognos för Örebro vecka 34

Helgens väder i Örebro kommer att vara blåsigt och regnigt på fredagen och lördagen, men söndagen ser ut att bli solig och varmare. Temperaturen kommer att ligga runt 17-20 grader under helgen. Se till att klä dig efter vädret och planera inomhusaktiviteter om du vill undvika det blöta vädret på lördagen.


Fredag 25/8
17°
Regn: 4.8 mm
Vind: 4.5 m/s
Lördag 26/8
17°
Regn: 8.2 mm
Vind: 3.4 m/s
Söndag 27/8
20°
Regn: 0 mm
Vind: 3.9 m/s

Fredag 25/8 bjuder på en blåsig dag i Örebro med en vindstyrka på 4.5 m/s. Det kommer även att regna under dagen med en nederbördsmängd på 4.8 mm. Temperaturen kommer att ligga på 17 grader och det kommer att vara molnigt. Så se till att ta med dig paraplyet och klä dig efter vädret om du ska ut och göra något under fredagen.

Lördag 26/8 blir det fortsatt blåsigt i Örebro med en vindstyrka på 3.4 m/s. Det kommer också att regna mer under lördagen med en nederbördsmängd på 8.2 mm. Temperaturen kommer att ligga på 17 grader och det kommer att vara regnigt. Så se till att ha regnkläder och stanna inomhus om du kan, eller planera in något inomhusaktivitet om du vill undvika det blöta vädret.

Söndag 27/8 ser ut att bli en bättre dag i Örebro med en något lägre vindstyrka på 3.9 m/s. Det kommer inte att regna under dagen, så du kan lämna paraplyet hemma. Istället kommer det att vara soligt med delvis molnigt väder. Temperaturen kommer att stiga till 20 grader, vilket gör det till en perfekt dag för att vara utomhus och njuta av det fina vädret. Så passa på att ta en promenad i parken eller sätt dig på en uteservering och njut av solen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!