Google maps, Helsingborg
Google maps, Helsingborg

Helgprognos för Helsingborg vecka 34

Helgens väder i Helsingborg kommer att vara varierande med regn, sol och moln. Fredagen blir blåsig och regnig med en vindstyrka på 8 m/s och 9.7 mm regn. Lördagen blir något lugnare med lägre vindstyrka och mindre regn. Söndagen kommer att ha regnskurar med en vindstyrka på 5 m/s och 4.9 mm regn. Var förberedd på olika väderförhållanden och anpassa dina aktiviteter därefter.


Fredag 25/8
21°
Regn: 9.7 mm
Vind: 8 m/s
Lördag 26/8
18°
Regn: 0.3 mm
Vind: 2.9 m/s
Söndag 27/8
20°
Regn: 4.9 mm
Vind: 5 m/s

Fredag 25/8 kommer Helsingborg att mötas av en blåsig och regnig dag. Vindstyrkan kommer att ligga på 8 m/s och det förväntas regna 9.7 mm under dagen. Temperaturen kommer att ligga på 21 grader och det kommer vara molnigt. Så se till att ta med paraplyet när du beger dig ut!

Lördag 26/8 ser ut att bli en något lugnare dag i Helsingborg. Vindstyrkan kommer att vara betydligt lägre, endast 2.9 m/s. Det förväntas även mindre regn, endast 0.3 mm. Solen kommer att titta fram genom delvis molnigt väder och temperaturen kommer att ligga på 18 grader. Så passa på att njuta av en promenad eller ta en fika utomhus!

Söndag 27/8 kommer Helsingborg att få uppleva regnskurar. Vindstyrkan kommer att vara 5 m/s och det förväntas regna 4.9 mm under dagen. Temperaturen kommer att ligga på 20 grader. Så se till att ha regnkläder redo om du planerar att vara utomhus!

Vädret i Helsingborg under helgen ser ut att vara ganska varierande med regn, sol och moln. Så se till att vara förberedd på olika väderförhållanden och anpassa dina aktiviteter därefter. Ha en trevlig helg!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!