Google maps, Jönköping
Google maps, Jönköping

Helgprognos för Jönköping vecka 34

Helgen i Jönköping förväntas vara varierande när det gäller vädret. På fredag väntas det vara blåsigt och regnigt med en temperatur på 16 grader. På lördag blir det något svagare vind, inget regn och en temperatur på 18 grader. På söndag ökar vinden igen och det förväntas regn med en temperatur på 20 grader. Det är bäst att vara förberedd på både regn och solsken under helgen.


Fredag 25/8
16°
Regn: 4 mm
Vind: 3 m/s
Lördag 26/8
18°
Regn: 0 mm
Vind: 2.6 m/s
Söndag 27/8
20°
Regn: 2.6 mm
Vind: 4.2 m/s

Fredag 25/8 väntas det vara en blåsig dag i Jönköping med en vindstyrka på 3 m/s. Det kommer även att regna under dagen med en nederbördsmängd på 4 mm. Temperaturen kommer att ligga på 16 grader och det förväntas vara molnigt. Så om du planerar att vara utomhus, se till att ta med dig ett paraply och klä dig varmt!

Lördag 26/8 kommer vinden att vara något svagare med en hastighet på 2.6 m/s. Det förväntas inte något regn under dagen, så du kan lämna paraplyet hemma. Temperaturen kommer att stiga något till 18 grader och det kommer att vara molnigt. Perfekt väder för en promenad i parken eller en fika på en uteservering!

Söndag 27/8 kommer vinden att öka igen till 4.2 m/s. Det förväntas även regn under dagen med en nederbördsmängd på 2.6 mm. Temperaturen kommer att vara behagliga 20 grader. Så om du har planerat utomhusaktiviteter, se till att ha med dig regnkläder och en extra tröja för att hålla dig varm.

Det ser ut som att helgen i Jönköping kommer att vara ganska varierande när det gäller vädret. Det är bäst att vara förberedd på både regn och solsken. Ha en trevlig helg!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!