Google maps, Norrköping
Google maps, Norrköping

Helgprognos för Norrköping vecka 34

Helgen i Norrköping kommer att vara en blandning av regn och sol. På fredag förväntas det vara blåsigt och regnigt med en vindhastighet på 4.7 m/s och 5.1 mm regn. Temperaturen kommer att ligga på 17 grader. På lördag minskar vinden något till 3.5 m/s, men det kommer fortfarande att vara regnigt med 3.3 mm regn och en temperatur på 18 grader. På söndag blir vinden svagare med en hastighet på 3.2 m/s och det förväntas vara delvis molnigt utan regn. Temperaturen kommer att vara behagliga 21 grader. Så se till att vara förberedd för alla väderförhållanden och njut av din helg oavsett vad vädret har att erbjuda!


Fredag 25/8
17°
Regn: 5.1 mm
Vind: 4.7 m/s
Lördag 26/8
18°
Regn: 3.3 mm
Vind: 3.5 m/s
Söndag 27/8
21°
Regn: 0 mm
Vind: 3.2 m/s

Fredag den 25/8 kommer det att vara en blåsig och regnig dag i Norrköping. Vindhastigheten kommer att ligga på 4.7 m/s och det förväntas regna 5.1 mm under dagen. Temperaturen kommer att ligga på 17 grader. Så om du planerar att vara utomhus, se till att ta med dig en regnjacka och paraply!

På lördag den 26/8 kommer vinden att minska något till 3.5 m/s, men det kommer fortfarande att vara regnigt i Norrköping. Regnmängden förväntas vara 3.3 mm och temperaturen kommer att stiga något till 18 grader. Så om du har några utomhusaktiviteter planerade, se till att vara förberedd för regn!

På söndag den 27/8 kommer vinden att vara relativt svag, med en hastighet på 3.2 m/s. Det kommer inte att regna under dagen, men det kommer att vara delvis molnigt. Temperaturen kommer att vara behagliga 21 grader. Så om du vill njuta av solen, se till att ta med solglasögon och solskyddskräm!

Det ser ut som att helgen i Norrköping kommer att vara en blandning av regn och sol. Så se till att vara förberedd för alla väderförhållanden och njut av din helg oavsett vad vädret har att erbjuda!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!