Google maps, Borås
Google maps, Borås

Helgprognos för Borås vecka 34

Helgens väder i Borås kommer att vara blåsigt och regnigt. På fredagen förväntas en hastighet på 4.8 m/s och en liten mängd regn på 2mm. Molnen kommer att dominera himlen och temperaturen kommer att ligga på 16 grader. På lördagen blir det något lugnare med en vindhastighet på 2.3 m/s och en mindre mängd regn på 0.5mm. Molnen kommer fortfarande att täcka himlen, men det kan finnas chans till solglimtar. Temperaturen stiger till 18 grader. På söndagen blir det en blandning av vind och regn med en hastighet på 3.3 m/s och en större mängd regn på 4.3mm. Temperaturen ligger på 18 grader.


Fredag 25/8
16°
Regn: 2 mm
Vind: 4.8 m/s
Lördag 26/8
18°
Regn: 0.5 mm
Vind: 2.3 m/s
Söndag 27/8
18°
Regn: 4.3 mm
Vind: 3.3 m/s

Fredag 25/8 bjuder på en blåsig start på helgen i Borås. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 4.8 m/s, vilket kan göra det lite kyligt utomhus. Det kommer även att regna en liten mängd på 2mm under dagen. Molnen kommer att dominera himlen och solen kommer att vara svår att få en glimt av. Temperaturen kommer att ligga på 16 grader, så det kan vara bra att ta med en jacka när du går ut.

Lördag 26/8 blir det något lugnare väderförhållanden i Borås. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 2.3 m/s, vilket gör det betydligt mer behagligt att vara utomhus. Det kommer att regna en liten mängd på 0.5mm, men det är inte tillräckligt för att det ska vara något större problem. Molnen kommer fortfarande att täcka himlen, men det kan finnas chans till några solglimtar. Temperaturen kommer att stiga till 18 grader, vilket gör det lite varmare än på fredagen.

Söndag 27/8 blir det en blandning av vind och regn i Borås. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 3.3 m/s, vilket kan göra det lite blåsigt utomhus. Det kommer att regna en större mängd på 4.3mm och det kan även förekomma regnskurar under dagen. Temperaturen kommer att ligga på 18 grader, så det kommer att vara ganska behagligt att vara utomhus trots regnet. Det kan vara bra att ta med en paraply eller regnkläder om du planerar att vara ute.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!