Google maps, Gävle
Google maps, Gävle

Helgprognos för Gävle vecka 35

Helgen i Gävle kommer att vara blåsig och regnig med temperaturer runt 17-19 grader. På fredag förväntas det lätt regn med en vindhastighet på 3.5 m/s och en nederbördsmängd på 8.8mm. På lördag ökar vinden något till 4 m/s och det fortsätter att regna med en nederbördsmängd på 7.1mm. Temperaturen kommer att vara något högre, 18 grader. På söndag minskar vinden till 2.9 m/s och det förväntas bara en liten mängd regn med 2.3mm. Temperaturen kommer att vara behagliga 19 grader. Så se till att ha med dig regnkläder och paraply när du går ut!


Fredag 1/9
17°
Regn: 8.8 mm
Vind: 3.5 m/s
Lördag 2/9
18°
Regn: 7.1 mm
Vind: 4 m/s
Söndag 3/9
19°
Regn: 2.3 mm
Vind: 2.9 m/s

Fredag den 1/9 kommer det att vara en blåsig dag i Gävle med en vindhastighet på 3.5 m/s. Det kommer också att vara regnigt med en nederbördsmängd på 8.8mm. Temperaturen kommer att ligga på 17 grader och det kommer att vara lätt regn under dagen. Så se till att ta med paraplyet när du går ut!

På lördag den 2/9 kommer vinden att öka något till 4 m/s. Det kommer fortfarande att vara regnigt med en nederbördsmängd på 7.1mm. Temperaturen kommer att vara något högre än på fredagen, med 18 grader. Så det är en bra dag att stanna inomhus och mysa med en kopp varm choklad!

På söndag den 3/9 kommer vinden att minska till 2.9 m/s. Det kommer att vara molnigt under dagen och det förväntas bara en liten mängd regn med 2.3mm. Temperaturen kommer att vara behagliga 19 grader. Så det kan vara en bra dag att ta en promenad och njuta av det lite svalare vädret.

Så sammanfattningsvis kommer helgen i Gävle att vara blåsig och regnig, med temperaturer runt 17-19 grader. Så se till att ha med dig regnkläder och paraply när du går ut!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!