Google maps, Norrköping
Google maps, Norrköping

Helgprognos för Norrköping vecka 40

Helgen i Norrköping kommer att vara en blandning av regn, sol och blåst. Fredagen blir blåsig och regnig med en vindhastighet på 9.3 m/s och en regnmängd på 4.5mm. Lördagen blir trevligare med soligt väder och en temperatur på 13 grader. Söndagen blir något svalare men fortfarande solig med en temperatur på 9 grader. Det är viktigt att vara förberedd på alla väderlekar och njuta av det fina vädret när det väl är soligt.


Fredag 6/10
14°
Regn: 4.5 mm
Vind: 9.3 m/s
Lördag 7/10
13°
Regn: 0 mm
Vind: 9.5 m/s
Söndag 8/10
Regn: 0 mm
Vind: 5.1 m/s

Fredag 6/10 bjuder på en blåsig och regnig start på helgen i Norrköping. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 9.3 m/s, vilket kan göra det lite otrevligt att vara utomhus. Regnmängden för dagen beräknas vara 4.5mm, vilket innebär att det kommer att vara ganska blött. Dessutom kommer det att vara molnigt med en temperatur på 14 grader. Så om du planerar att vara utomhus, se till att ta med dig en regnjacka och klä dig varmt.

Lördag 7/10 ser ut att bli en betydligt trevligare dag i Norrköping. Vinden kommer att vara fortsatt stark med en hastighet på 9.5 m/s, men regnet förväntas hålla sig borta. Det kommer att vara soligt och temperaturen kommer att ligga på 13 grader. Så passa på att njuta av det fina vädret och ta en promenad i solskenet. Glöm inte solglasögonen och solkrämen!

Söndag 8/10 blir en något svalare dag i Norrköping, men fortfarande solig och fin. Vinden kommer att vara betydligt lugnare med en hastighet på 5.1 m/s. Det förväntas inte heller något regn under dagen. Temperaturen kommer att ligga på 9 grader, så se till att klä dig varmt om du planerar att vara utomhus. Ta chansen att njuta av det vackra vädret och ta en promenad i höstfärgerna.

Det ser ut som att helgen i Norrköping kommer att bjuda på en blandning av regn, sol och blåst. Så se till att vara förberedd på alla väderlekar och njut av det fina vädret när det väl är soligt. Ha en trevlig helg!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!