Google maps, Umeå
Google maps, Umeå

Helgprognos för Umeå vecka 40

Fredag 6/10 bjuder på en blandad väderlek i Umeå med regn och sol. Temperaturen kommer att ligga på 8 grader och vinden kommer att blåsa med en hastighet på 4.3 m/s. Lördag 7/10 förväntas bli en solig dag med minimalt med regn och en temperatur på 7 grader. Söndag 8/10 blir ännu en solig dag utan regn och en temperatur på 8 grader.


Fredag 6/10
Regn: 1 mm
Vind: 4.3 m/s
Lördag 7/10
Regn: 0.7 mm
Vind: 5 m/s
Söndag 8/10
Regn: 0 mm
Vind: 4.8 m/s

Fredag 6/10 bjuder på en blandad väderlek i Umeå. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 4.3 m/s, vilket kan ge en frisk känsla i luften. Det kommer även att regna en millimeter under dagen, men solen kommer också att titta fram genom delvis molnighet. Temperaturen kommer att ligga på 8 grader. Så se till att ta med både paraply och solglasögon när du ger dig ut idag!

Lördag 7/10 ser ut att bli en solig dag i Umeå. Vinden kommer att öka något till 5 m/s, vilket kan ge en frisk känsla i luften. Det kommer att vara minimalt med regn, endast 0.7 millimeter förväntas falla under dagen. Temperaturen kommer att ligga på 7 grader, så se till att klä dig varmt om du ska vara utomhus. Passa på att njuta av solen och ta en promenad i det vackra höstvädret!

Söndag 8/10 blir ännu en solig dag i Umeå. Vinden kommer att blåsa med en hastighet på 4.8 m/s, vilket kan ge en frisk känsla i luften. Det förväntas inget regn under dagen, så du kan lämna paraplyet hemma. Temperaturen kommer att ligga på 8 grader, vilket gör det till en perfekt dag för att vara utomhus. Ta tillfället i akt och njut av solen innan vintern kommer!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!