Google maps, Eskilstuna
Google maps, Eskilstuna

Helgprognos för Eskilstuna vecka 40

Helgen i Eskilstuna kommer att bjuda på en blandning av regn och sol. Fredagen blir blåsig och regnig medan lördagen blir lite lugnare med lite regn och sol. Söndagen blir den bästa dagen med soligt väder och ingen nederbörd. Så se till att njuta av helgen och ta tillvara på de soliga stunderna!


Fredag 6/10
13°
Regn: 7.9 mm
Vind: 8.7 m/s
Lördag 7/10
13°
Regn: 0.5 mm
Vind: 7.7 m/s
Söndag 8/10
Regn: 0 mm
Vind: 4.8 m/s

Fredag 6/10 bjuder på blåsigt och regnigt väder i Eskilstuna. Vindstyrkan ligger på 8.7 m/s och det förväntas regna 7.9 mm under dagen. Temperaturen når upp till 13 grader. Det kan vara en bra idé att ta med paraplyet och klä sig i regnkläder om man ska ut på stan eller planerar att vara utomhus.

Lördag 7/10 blir det något lugnare väder i Eskilstuna. Vindstyrkan minskar till 7.7 m/s och det förväntas endast lite lätt regn med en nederbördsmängd på 0.5 mm. Solen tittar fram och temperaturen ligger på 13 grader. Det kan vara en perfekt dag för en promenad i stadsparken eller för att ta en fika på något mysigt café.

Söndag 8/10 blir det ännu lugnare väder i Eskilstuna. Vindstyrkan minskar ytterligare till 4.8 m/s och det förväntas ingen nederbörd alls. Solen skiner och temperaturen ligger på 9 grader. Det kan vara en bra dag att ta en cykeltur eller att njuta av höstfärgerna i naturen. Se till att klä dig varmt då det kan vara lite kyligt.

Det ser ut som att helgen i Eskilstuna kommer att bjuda på en blandning av regn och sol. Fredagen blir blåsig och regnig medan lördagen blir lite lugnare med lite regn och sol. Söndagen blir den bästa dagen med soligt väder och ingen nederbörd. Så se till att njuta av helgen och ta tillvara på de soliga stunderna!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!