Google maps, Jönköping
Google maps, Jönköping

Helgprognos för Jönköping vecka 41

Helgen i Jönköping kommer att vara blåsig och regnig på fredagen, solig med lite regn på lördagen och solig och torr på söndagen. Temperaturen kommer att vara sval, så se till att klä dig varmt när du ger dig ut. Ha en trevlig helg i Jönköping!


Fredag 13/10
16°
Regn: 5 mm
Vind: 9.6 m/s
Lördag 14/10
13°
Regn: 3.5 mm
Vind: 9.5 m/s
Söndag 15/10
11°
Regn: 0 mm
Vind: 7.3 m/s

Fredag den 13:e oktober kommer Jönköping att mötas av en blåsig och regnig dag. Vindstyrkan förväntas ligga på 9.6 m/s, vilket kan göra det kyligt och blåsigt utomhus. Regnmängden för dagen beräknas vara 5 mm, vilket innebär att det kommer att regna en del under dagen. Temperaturen kommer att ligga på 16 grader, vilket gör det ganska svalt. Så se till att ta med dig paraplyet och klä dig varmt när du ger dig ut på stan.

På lördag den 14:e oktober kommer vädret att vara något bättre i Jönköping. Vindstyrkan förväntas vara 9.5 m/s, vilket innebär att det fortfarande kommer att vara blåsigt. Regnmängden för dagen beräknas vara 3.5 mm, vilket är mindre än på fredagen. Men det finns också goda nyheter - det kommer att vara soligt! Så se till att njuta av solstrålarna och ta en promenad utomhus. Temperaturen förväntas ligga på 13 grader, vilket är något svalare än tidigare. Så klä dig varmt och njut av den soliga dagen.

På söndag den 15:e oktober kommer vädret att vara ännu bättre i Jönköping. Vindstyrkan förväntas vara 7.3 m/s, vilket innebär att det kommer att vara mindre blåsigt än tidigare dagar. Det förväntas inte heller något regn under dagen, så det kommer att vara torrt. Dessutom kommer det att vara soligt, vilket ger perfekta förhållanden för att vara utomhus. Temperaturen förväntas ligga på 11 grader, vilket är något svalare än tidigare dagar. Så se till att njuta av den soliga söndagen och ta tillvara på det fina vädret.

Så sammanfattningsvis kommer helgen i Jönköping att vara blåsig och regnig på fredagen, solig med lite regn på lördagen och solig och torr på söndagen. Temperaturen kommer att vara sval, så se till att klä dig varmt när du ger dig ut. Ha en trevlig helg i Jönköping!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!