Google maps, Umeå
Google maps, Umeå

Helgprognos för Umeå vecka 41

Fredag den 13 oktober blir det en blåsig dag i Umeå med en vindstyrka på 5.4 m/s. Temperaturen kommer ligga på 7 grader och det blir molnigt, men inget regn förväntas. På lördag den 14 oktober ökar vinden till 7.5 m/s och det kommer att regna med en nederbördsmängd på 10.7 mm. Trots regnet kommer solen titta fram då och då och temperaturen blir 9 grader. Söndag den 15 oktober blir det molnigt och temperaturen sjunker till 5 grader. Det blir en torr dag utan regn.


Fredag 13/10
Regn: 0 mm
Vind: 5.4 m/s
Lördag 14/10
Regn: 10.7 mm
Vind: 7.5 m/s
Söndag 15/10
Regn: 0 mm
Vind: 5 m/s

Fredag den 13 oktober kommer det vara en blåsig dag i Umeå med en vindstyrka på 5.4 m/s. Det kommer vara molnigt och temperaturen kommer ligga på 7 grader. Regnet kommer hålla sig borta och det blir en torr start på helgen.

På lördag den 14 oktober kommer vinden att öka till 7.5 m/s. Det kommer att regna under dagen med en nederbördsmängd på 10.7 mm. Trots regnet kommer solen titta fram då och då och det blir delvis molnigt. Temperaturen kommer ligga på 9 grader. Så se till att ta med paraplyet när du går ut!

Söndag den 15 oktober kommer vinden att minska något till 5 m/s. Det kommer vara molnigt under dagen och temperaturen kommer att sjunka till 5 grader. Det blir en torr dag utan något regn. Så se till att klä dig varmt när du är ute och njut av söndagen!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!