Google maps, Göteborg
Google maps, Göteborg

Helgprognos för Göteborg vecka 42

Helgen i Göteborg kommer att vara blåsig och regnig. Fredagen blir den mest lugna dagen med en vindstyrka på 10.8 m/s och ingen nederbörd. Lördagen blir ännu blåsigare med en vindstyrka på 10.9 m/s och regnskurar väntas med upp till 11.9 mm nederbörd. Söndagen blir något mildare med en vindstyrka på 4.7 m/s och upp till 4.7 mm nederbörd. Molnen kommer att dominera himlen under hela helgen, så det kan bli en ganska grå och trist helg. Ta med dig regnkläder och paraply när du ger dig ut, för det kommer behövas.


Fredag 20/10
Regn: 0 mm
Vind: 10.8 m/s
Lördag 21/10
Regn: 11.9 mm
Vind: 10.9 m/s
Söndag 22/10
11°
Regn: 4.7 mm
Vind: 4.7 m/s

Fredag 20/10 bjuder på en blåsig dag i Göteborg med en vindstyrka på 10.8 m/s. Det kommer inte att regna något under dagen och temperaturen ligger på 6 grader. Håll i hatten när du ger dig ut på stan, men du kan lämna paraplyet hemma. Molnen kommer att dominera himlen och det kan bli en ganska grå dag.

Lördag 21/10 blir det ännu blåsigare i Göteborg med en vindstyrka på 10.9 m/s. Regnskurar väntas under dagen och det kan bli upp till 11.9 mm nederbörd. Temperaturen stiger något till 7 grader, men det är fortfarande ganska kyligt. Ta med dig regnkläder och paraply när du ger dig ut, för det kommer behövas. Det ser ut som att vädret kommer att vara ganska trist och regnigt hela dagen.

Söndag 22/10 blir det en betydligt lugnare dag i Göteborg med en vindstyrka på 4.7 m/s. Det kommer att regna något under dagen, men inte lika mycket som på lördagen. Förvänta dig upp till 4.7 mm nederbörd. Temperaturen stiger till 11 grader, vilket gör det något mildare än tidigare dagar. Molnen kommer att dominera himlen även denna dag, så det kan bli en ganska grå och trist söndag.

Så sammanfattningsvis blir helgen i Göteborg blåsig och regnig. Fredagen blir den mest lugna dagen medan lördagen bjuder på mest regn. Söndagen blir något mildare, men fortfarande ganska grå och trist. Ta med dig regnkläder och paraply när du ger dig ut, för det kommer behövas.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!