Alexander Skarsgård bjuder på sin kropp
Alexander Skarsgård har i flera filmer och serier visat upp sin kropp och varit med i intima scener. - Foto: Landmark Media/Alamy och Stella Pictures/ddp/Planet Photos

6 filmer där hunken Alexander Skarsgård visar upp sin superkropp

Alexander Skarsgård har inga problem med tuffa inspelningar. I flera filmer och serier har han bjudit på intima och avklädda scener. Nyheter24 listar sex av dem.


Alexander Skarsgård växte upp med att hans pappa Stellan Skarsgård, arbetade som en framgångsrik skådespelare, vilket gjorde att chansen fanns att Alexander också skulle vilja bli skådespelare som sin pappa. I dagsläget är majoriteten av syskonen i familjen framgångsrika inom film och tv och Alexander är en av dem. 

Alexander Skarsgård under premiären av filmen "Infinity Pool". Bildkälla: Stella Pictures/ddp/abaca press

Alexander har, som sin pappa, även gjort internationell karriär genom flera filmer i USA. Men något som Alexander har gjort, till skillnad från resten av sin familj, är en del intima scener i olika filmer och tv-serier.

Nedan har Nyheter24 listat sex filmer att kika på om du vill se Alexanders kropp.

“Hundtricket” (2003)

Under 2003 var Alexander med i filmen "Hundtricket" som karaktären Micke. Scenen bjuder på humor och emellanåt avklätt men det är en specifik scen som tittarna har svårt att slita blicken ifrån.

Det visas nämligen en duschscen där Alexander duschar tillsammans med Linus Wahlgren, som är huvudkaraktären.

"Hundtricket" finns att streama på C More. 

“True Blood” (2008–2014)

Alexanders karaktär Eric Northman blev en sexsymbol under "True Blood"-serien och bjuder under säsongernas gång på explicita scener. Han har vid flera tillfällen i serien bjudit på intima scener med flera olika kollegor i serien.

Under avslutningen av säsong sex fick tittarna dessutom se Alexanders hela nakna kropp.

"True Blood" finns att streama på HBO Max.

Här finns en lista på svenska filmer med sexscener.

“The Diary of a Teenage Girl” (2015)

I filmen "The Diary of a Teenage Girl" spelar Alexander karaktären Monroe, som har en sexuell relation med sin flickväns tonårsdotter som spelas av Bel Powley. Under en intervju med brittiska Metro berättade Alexander att han inte var obekväm med att spela in de explicita scenerna.

“The Diary of a Teenage Girl” finns att streama på SF Anytime.

“Legenden om Tarzan” (2016)

I filmen spelar Alexander rollen Tarzan tillsammans med skådespelerskan Margot Robbie som Jane. Filmen bjuder på en intim scen mellan paret, vilket resulterade i att Alexander fick ett blåmärke av Margot. 

Regissören David Yates berättade om sexscenen mellan skådespelarna i en intervju med Entertainment Weekly.

– Jag sa till Margot "slå till Alex medan ni älskar, ge honom ett litet slag. Det blev ett jordnära och sensuellt ögonblick."

"Legenden om Tarzan" finns att streama på HBO Max. 

“Big Little Lies” (2017–2019)

I serien "Big Little Lies" spelar Alexander karaktären Perry Wright som är gift tillsammans med Nicole Kidmans karaktär Celeste Wright. Under serien utspelar sig en sexscen mellan paret som blev våldsam. Något som tittarna reagerade på var att man fick se Alexanders kön.

"Big little lies" finns att streama på HBO Max. 

“Infinity Pool” (2023)

I början av mars 2023 hade filmen "Infinity Pool" premiär i Sverige och i filmen får tittarna se Alexander spela huvudrollen James Foster och tydligen bjuder filmen på grafiska och brutala scener. Bland annat bjuder filmen på en orgie.

"Infinity Pool" visas på bio.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!