Kyl öl på en minut med Chill Spin.
1 av 3
Kyl öl på en minut med Chill Spin. - Foto: Coolstuff
Tekniken bygger på att behållaren snurrar så att drycken fördelas på ett optimalt sätt.
2 av 3
Tekniken bygger på att behållaren snurrar så att drycken fördelas på ett optimalt sätt. - Foto: Coolstuff
Perfekt för förfesten och varma sommardagar!
3 av 3
Perfekt för förfesten och varma sommardagar! - Foto: Coolstuff

Superknepet: Så kyler du din öl på 1 minut

Sugen på en bira i solen, men det finns bara fisljumna burkar som nyss burits hem från systemet? Nemas! Du kan kyla drycken på en minut.


Det är lätt att bli törstig när vädret och sällskapet är najs! Men ju najsare väder – ju varmare dryck, allt som oftast. Och varm öl suger ju, eller hur? Tänk om det fanns ett sätt att kyla din bärs, ditt vin eller Coke supersnabbt...

Well surprise, det kan du! Lösningen och din nya bästa kompis heter Spin Chill.

Med den här uppfinningen går det asfort att kyla din dryck. När du klämmer fast burken eller flaskan på Spin Chill så börjar den snurra jättefort. Sen sänker du ner den i kallvatten eller is och ta da – aldrig mer ljummen dricka!

Ja det funkar – och nej, det kommer inte att spruta öl överallt

Uppfinningen bygger på enkel fysik: vätskan närmast burk- eller flaskväggen kyls ner snabbt, men med vanliga nedkylningsmetoder isoleras drycken som är i mitten av behållaren. Men när den snurrar så flyttar drycken runt sig i behållaren och kyls på ett nafs.

Det låter ju asbra förutom den lilla detaljen att det kommer att spruta öl över hela stället när man öppnar burken, tänker du nu. Och svaret är enkelt: Nej, det kommer det inte att göra. Spin Chill är nämligen konstruerad på något smart sätt som gör att det inte kommer att varken spruta eller skumma när du öppnar den. Och kolsyran kommer att vara kvar. Promise.


Njut av vilken iskall dryck du vill

Det går lika bra oavsett vilken som är din favvodricka. Att kyla en burköl eller burkläsk tar en minut, glas- och plastflaskor tar tre till fyra minuter och en hel flaska vin eller sprit tar fem till sju minuter.

Man kan säga att spin chill revolutionerar öldrickandet på sommaren! Du hittar Spin Chill här.

/
/
Ol
/
Vin
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!