Uterummet Garden Igloo.
Mys ute hela sommaren med Garden Igloo. Ditt egna uterum. - Foto: Coolstuff.se

Igloon alla pratar om – njut av sommaren med ett mysigt uterum

Häng ute i trädgården i alla väder med den här lättmonterade, snygga kupolen Garden Igloo! Sommarens hetaste tips.


Fixa ett till rum i din trädgård utan att behöva be om bygglov! Garden Igloo blir nämligen som ett rum utomhus, som du kan ställa vart du vill i din trädgård. 

Den har en transparent duk som ger en skön utomhuskänsla, trots att du sitter under tak. Du kan alltså sikta mot stjärnorna, med tak över huvudet. Temperaturen blir behaglig, vilket gör att du förlänger utomhussäsongen och kan njuta av att hänga på tomten längre. Det blir alltså som ditt egna uterum, med maximal mysfaktor.

Den finns att klicka hem hos Coolstuff.se, och gör att du kan utnyttja sommaren till fullo, eftersom du kan vara ute utan att behöva ta någon stor hänsyn till vädret. Alla vet att de svenska somrarna kan skifta lite i väderlek. Du kan exempelvis äta utomhus även när vädret är piss och blåsigt! Tänk vad mysigt och Instagramvänligt med en frukost ute på gården.



Igloon blir det optimala mysrummet när det regnar. Du kan sitta och läsa eller spela spel, med regnet som smattrar på igloon. Det bästa av allt är att du slipper bli blöt! 

Om du köper med en skuggduk till din Garden Igloo får du en skön tillflykt när solen steker som bäst. Finns även en separat, heltäckande myggduk i 100% polyester – så att inga elaka, blodtörstiga äckelinsekter kommer in och biter dig.

Bonustips: Smyg ut på kvällen med täcke och kudde, och sov under stjärnorna.



Garden Igloo är rymlig med sina 10 kvadratmeter och takhöjd på 2.2 meter. Den är tillverkad i PVC, vilket gör att den är lätt att underhålla. Det bästa med igloon är att den är smidig att montera, du behöver inte ett enda verktyg! Och den går att ställa på vilket underlag som helst, så oavsett om du har gräsmatta eller en stor altan så går det an.

Garden Igloo blir din för 9 495 kronor. Du kan läsa mer om den och beställa den här.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!