7 grejer som är awesome att ha med på studentflaket!

Att ta studenten händer bara en gång i livet, så man har bara en chans att göra det helt fantastiskt. Med de här prylarna kommer du garanterat närmare målet!


1. Vattenballonger!

Seriöst, tänk dig känslan att ha med en massa vattenballonger på flaket. Tänk dessutom att slippa knyta dem, vilket brukar vara det tråkigaste med vattenballonger. Studentflaksåkandet handlar ju om att visa att just din klass är den bästa någonsin, så varför inte starta ett vattenkrig mot konkurrenterna? Köp en tre- fyrahundra stycken så blir ni garanterat det roligaste flaket i stan!


2. Svinstora ballonger!

Att starta vattenkrig är så klart fantastiskt och ni kommer garanterat att synas över hela stan. Men om det av någon anledning inte är ett alternativ kan ni i alla fall se till att synas och sticka ut med hjälp av ett gäng gigantiska ballonger. De andra studenterna kan gott flumma runt med sina normalstora ballonger – ni äger studenten och vet hur man visar det!

3. Svinstora såpbubblor!

Förutom gigantiska ballonger kan det ju krävas något ytterligare för att dra uppmärksamheten till er: superstora såpbubblor!. Ni kommer garanterat sticka ut och bli ihågkomna!

4. En Baywatch-livboj!

Om det riskerar att bli blött på ditt studentflak (typ vatten, öl, rödvin, skumpa, tändvätska eller liknande) kan det vara bra att visa att ni ändå värderar den personliga säkerheten. Och hur gör man det bättre än genom att ha med sig några uppblåsbara Baywatch-livbojar på flaket? Att man dessutom blir ungefär 100 gånger sexigare direkt när man står bredvid en sådan livboj är så klart en riktigt bra bonus.

5. En donutbadring!

Om du inte vill förmedla "jag är sexig" kan du i stället förmedla "FY FAN VAD VI ÄR BRA" med den här snygga och roliga badringen som ser ut som en donut. En ytterligare uppsida är att den fungerar alldeles ypperligt om man vill ta sig en paus i studentfirandet och dricka en lagom ljummen folköl flytande i en lämpligt placerad fontän i stan.


6. Emojikuddar!

Orka stå och skrika ut hur man känner sig, då är det bättre att göra det digitala analogt och införskaffa passande emojisar som säger det du vill förmedla. Med de här emojikuddarna kommer du garanterat göra succé hela din studentdag!

7. En beerbong!

Drick din ljumna folköl med klass och stil! Och passa också på att visa alla runt omkring att man visst kan bli berusad på 2.8:or – det handlar bara om att hinna dricka ungefär 24 stycken på 10 minuter. Och just detta kan du nu när du har skaffat en alldeles egen beerbong!


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer din klass äga studenten?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.